tiistai 22. lokakuuta 2013

Purkkeja, peittoja ja rätsis

Kylläpäs pieni päiväreissu Tampereelle piristikin mukavasti. Ensimmäiseksi käytiin perinteiseen tapaan Ikeassa hoitamassa etukäteen mietityt hankinnat pois alta. Aika moni bloggaaja on käynyt siellä visiitillä viime päivinä, ja joulu tosiaan kurkisteli vähän jokaisessa nurkassa.

Olen huomannut, että jokaisella käyntikerralla kierros menee entistä nopeammin. Toisaalta ruuhkaa ei ollut juuri yhtään, ja parkkipaikallakin oli väljyyttä mukavasti. Itselleni uusi tuttavuus oli pieni paperiosasto, jossa viihdyin eniten. Siellä oli naruja, tarroja, koristeita,koristeteippejä, nauhoja ja nimilappuja paketointiin sekä askarteluun.


Kävin jälleen tutkailemassa myös lasipurkkeja. Haluaisin järjestellä uusiksi jauhot, sokerit, makaronit ja muut kuivatuotteet.


Kävin myös katsomassa erilaisia torkkupeittoja. Tämä on Gantin myymälästä.


Tämä peitto oli Ikeassa myynnissä. Kodissani on oikeastaan samanlainen, jonka äiti on kutonut lahjaksi.


Tässä pientä välitankkausta. Tomaattikeitto on yksi suosikkini shoppailureissulla. Se on mukavan kevyt, eikä tule liian kova ähky. Potkua oli jonkun verran. Ettei vain olisi chilipurkista lipsahtanut vahingossa ylimääräistä... :)


Ikeassa oli voimassa myös tarjous lampaantaljoista. Ne olivat kooltaan vähän pienempiä. En sitten sortunut ostamaan niitä. Viikonloppuna siivotessa tuuletin yhtä lampaantaljaa ravistelemalla, ja sitten kuului rätsis. Talja halkesi keskeltä melkein kahtia. Yritin ommella halkeamaa sitten umpeen nahkaneulalla, mutta se vain repesi ompelukohdasta uudestaan. Olen ajatellut sen olevan sitkeää ja vähän kestävämpää. No ei ole kokemusta varsinaisesti lampaista, joten en tiedä onko tuo normaalia.

Iltamyöhällä auto kääntyi sitten kotia kohti. Paikoitellen oli todella liukasta, kun lämpötila seilasi plussan ja miinuksen välillä. Joitakin ihan pieniä hankintoja tuli tehtyä, ja laittelen niitä sitten tänne erikseen. Lisäksi kävi hauska tuuri, kun osuin myymälään, joka oli muuttamassa liikepaikkaa. Siitä sitten juttua myöhemmin.

Pakkasta on sen verran, että huusholli on ehtinyt jäähtyä yön aikana. Täytyypä laittaa takka hönkimään lämpöä heti kuin mahdollista. Mukavaa päivää sinulle toivotellen!

5 kommenttia:

 1. Mullakin on tarkoitus lisätä tuota lasipurkkikokoelmaa. Kaikki ruokatarpeet olisi ihana saada siististi ja kauniisti purkkeihin. Kivaa viikon jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat suunnitelmat täällä. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Haluu tuollaisen punaisen pitsikulhon pliiiisRitva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olivat kyllä kivan näköisiä ja tuoteperhe oli vähän laajentunut.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...