tiistai 15. lokakuuta 2013

Poppikone laulamaan

Elämässä pitää olla rokkenrollia! Siksipä olenkin tänään luukuttanut poppikonetta oikein riehakkaasti. Mitä olisikaan elämä ilman niitä ihania sulosäveliä, jotka saavat päivän luistamaan. Musiikillisessa flow-tilassa hommat saavat ihan uuden näkökulman, ja tylsäkin hetki saa siivet, kun korvissa soi oman elämän soundtrack.

Olen siis musahullu, vaikka tykkään myös hiljaisuudesta. Autossa soi useimmiten radio, ja sormet naputtavat tahtia rattiin. Musiikin avulla pääsee kokemaan ylä-ja alamäet, ilot ja surut, riehakkuuden ja matalapaineen, sparrausta, tsemppiä, keskittymistä, latautumista, tunnelmaan virittäytymistä ja vaikka mitä.


Nuorempana oli aina joku tietty bändi tai artisti, joka oli fanituksen kohde. Nykyään olen lähes kaikkiruokainen. Ei sen niin väliä, kuka sen esittää, jos biisi toimii. Ja miten kätevää onkaan, kun musa on aina saatavilla vaikkapa puhelimessa.

Surffailen radiokanavia myös sen mukaan, missä tulee hyvää musaa. Pienenä ihmettelin, kuinka aikuiset jaksavat kuunnella niin pitkään radiosta pelkkää puhetta. Nyt toisaalta ymmärrän, että hyvin rakennettu puheohjelma voi viedä mukanaan, kun näkökulmat ovat kiinnostavia ja juttu luistaa. Mikäs sitten radiossa harmittaa? No se, kun juontaja kertoo, että seuraavaksi soitetaan artistilta X biisi X, MUTTA ennen sitä kuuntelemme nämä tsiljoona muuta biisiä. No enhän mä sitten ole enää paikalla! Venasin sita lempparibiisiä, mutta sitten pitääkin olla jo kaupassa, hississä, töissä, kurssilla, harrastuksissa. Argh :D


Päivä on luistanut aivan mallikkaasti ilman suurempia mutkia matkassa. Englannin kurssilla on koe torstaina, ja sitä pitäisi päntätä päähän oikein kunnolla. Olisi niin kiva, kun niitä sanoja ei tarvitsisi pilkkoa osiin ja miettiä affixia, prefixiä ja muita vastaavia. Onneksi saan huomenna mukavaa leivontaseuraa. Lisäksi kipaisin tekemässä kävelylenkin, söin kalaa, fanipaloja ja kirsikkakokista.

Kaivelin ruskeat talvisaappaat esille, ja ne olivat menneet aika kurjaan kuntoon. Jotain rasvaa niihin täytyy laittaa. Eihän tuollaisilla kuivilla koppuroilla voi lähteä mihinkään. Ehkä niistä tulee pintakäsittelyn jälkeen entistäkin ehommat :)

Mukavuuksia ja musiikillisia elämyksiä toivotellen. Kuulemisiin :)

Kuva: weheartit

4 kommenttia:

 1. Tuo ärsyttää minuakin, kun autossa kuuntelen musiikkia. Noin 20 minuutin päästä tulisi se biisi, josta ensin kerrottiin. Argh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in. Aina ei mene biisiajoitus kohdilleen soittolistan ja oman elämän kanssa :)

   Poista
 2. Mä niin elän kanssa musiikin kautta, joka päivässä pitää olla iso ripaus musiikkia! :) Onneksi on sen verran pitemmät työmatkat niin voi aina autossa fiilistellä töihin mennessä ja kotiin palatessa, päivä saa ihan uudenlaisen startin kun lemppari biisejä pärähtää soimaan + aivot narikkaan! :) Ja parasta kyllä on kun yhdistää tekemisen musiikki - just toi flow tila. :) Ihana sinä, tulipa tästä postauksesta hyvälle tuulelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkillä matkoilla voi tosiaan tunnelmoida ihan muissa maailmoissa, kun on musiikkia kaverina. En osaisi edes olla ilman päivittäistä musiikkiannosta, joka on osa "ruokaympyrää".

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...