lauantai 19. lokakuuta 2013

Pieni Pariisi kattaukseen

Pariisi vai New York? Joskus matkakuume kasvaa niin suureksi, että äkkilähtökin on liian hidas vaihtoehto. Tällä kertaa meillä onkin fiilistelty kansainvälisissä tunnelmissa kattauksen merkeissä.

Onko sinulle tuttu tällainen paperista taitettu "linnunnokka" ? Pienenä taittelimme näitä tavallisesta paperista, ja niihin kirjoitettiin numeroita. Sisälle oli kirjoitettu pieniä sanoja ja viestejä, jotka sitten löytyivät numerovalinnan myötä. Tein karttapaperista vastaavan taittelun vähän isompana ja hokkuspokkus käänsin nurinpäin. Näin siitä syntyy pieni tarjoiluastia lokeroilla.

Tällä kertaa meillä on ollut matkailuteema. Syynä taitaa olla se, että matkalle tekisi mieli, mutta pitempi vapaa on tiedossa vasta joulun aikoihin :) Kattauksen voi tehdä jokaiselle myös oman napostelukulhon vaikka lastenkutsuille teeman mukaisesta paperista.Eihän se matkakuume kokonaan tällä lähtenyt, mutta pientä lievitystä tuli kuitenkin oireisiin :)

10 kommenttia:

 1. Joo muistan noi paperiset jutut, meillä ne oli "sokerikippoja". Ne oli hauskoja. :) Matkakuume on krooninen, olis kiva lähtee johonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli tosi iso villitys silloin joskus. Onkohan se jäänyt historiaan, vai tekeeköhän lapset niitä vielä....

   Poista
 2. Wau miten kaunista. Ihanaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Oui oui!!! Pariisi!!! Olen tämän päivän hoitanut kroonista matkakuumetta lukemalla Pariisin metrokarttaa täällä mökillä lumimyräkän värjätessä maisemaa valkoiseksi. Postauksesi kuvat saivat hymyn huulille: ei voi olla totta! ;)
  Norjalaisia siipiä saa odottaa maaliskuulle, jotka vievät Seinen varrelle. Mutta osa matkustamista on myös tämä kuumeilu ;)
  Kerrokerro: minne olette menossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkäs sattuikaan näin hauskasti!! Ihanaa, että teillä on matka tiedossa. Täällä olisi kolmen kärjessä Pariisi, Rooma tai Amsterdam. Paras ajankohta olisi ehkä kevät, mutta kelpaisi kyllä vuodenvaihde Pariisissakin :)

   Poista
 4. Oi noi oli ala-asteella niin parhaita, meillä niissä oli värit ja poikien nimiä ;) :D Ihania!! :) Mutta onpa kiva keksintö käyttää niitä kuppeina, ja ihana tapa taitella pieni pala vaikkapa omaa reissua kattaukseen :) Ihanaa lauantai iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi meilläkin olla poikien nimiä ja heppojen myös, kun oli se villitys päällä :)

   Poista
 5. Onpas söpöjä tarjoiluastioita lieventämään matkakuumetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pitäisi tässä välissä tehdä jokin risteily tai visiitti kylpylään, niin jaksaa odottaa :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...