perjantai 18. lokakuuta 2013

Perjantaipankki ja Satupäivä!

Uteliaisuus vei aamulla voiton, sillä yöksi oli luvattu lumisadetta. Eihän meillä sitten kovin kummoinen annos ollutkaan. Vähän oli ripoteltuna maassa valkoista, mutta suurin lasti taisi mennä ihan jonnekin muualle.

Perjantaita taisi sitten tulla saman verran ja tasamitalla kaikkialle. Nyt olisi sitten nämä 24 tuntia käytössä ennen lauantaita, ja niille tunneille olisi mietittävä sopivaa käyttöä. Jos jättäisi osan tunneista käyttämättä, niin saisiko niitä kerättyä sellaiseen perjantaipankkiin? Sieltä voisi ottaa sitten halutessaan pienen siivun.

Kaivoin nurkasta esille myös tämän isomman lyhdyn, jos sitä vaikka tulisi käytettyä. Olen joskus hankkinut sen innoissani, mutta jostain syystä olen käyttänyt sitä todella vähän. Viikonloppuna voisin sytyttää siihen kynttilät pitkästä aikaa.Tänään 18.10. vietetään Satupäivää. Päivällä on tarkoitus luoda lapsille, nuorille ja aikuisille yhteinen elämys arkeen ja auttaa matkaamaan satujen maailmaan.

Lisätietoa:  Satupäivä
 

Netissä on paikkakuntien tapahtumakalenteri päivälle. Sivustolta löytyy myös  vinkkejä päivän viettämiseen, kuten satuhahmon luominen, satumusiikkihetki, satunaamiaiset, satukirjat, yhdistä kuva ja satu toisiinsa -leikki, satuseikkailun järjestäminen, maailman sadut. Mahdollisuuksia päivän viettämiseen on monia. Tai mitä, jos vain ottaisi kirjan kaveriksi ja lähtisi matkalle keijujen, jättiläisten, prinssien ja prinsessojen maailmaan :)


Nautitaan satujen ja tarinoiden maailmasta. Mukavaa päivää sinulle!

Kuvat: www.satupaiva.fi 

4 kommenttia:

 1. Hih, meilläkin vietetään Sadun päivää. Sain lapsilta aamulla somat kortit. Täällä on kaatosadepäivä.

  VastaaPoista
 2. Meillä luettiin aamusaduksi Piilomaan pikkuaasia, joka on yksi rakkaimmista oman lapsuuteni kirjoista, ja jonka olen hankkinut tytöille. Se on luettu meillä jo lukuisia ja taas lukuisia kertoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaimmat sadut ovat sellaisia, joiden kautta eletään vahvasti. Ihanaa, kun löytyy jokin oma suosikki :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...