tiistai 1. lokakuuta 2013

Päivän sattumat ja lausahdukset

Paistaa se päivä risukasaankin :) Nyt moottori pyörii kuin öljytty, mutta päivällä vielä oli heinää rattaissa. Olo oli vähän kuin olisi tervassa ja höyhenissä pyörinyt eilisen muuttoruljanssin jälkeen.

Tänään piipahdin vielä päivän päätteeksi katsomaan kohteeseen, jos siellä olisi avun tarvetta. Hommia oli paiskittu yötä myöten, joten jäljellä oli enää pikku puuhastelua ja sitä kivointa hommaa eli tavaroiden järjestelyä.

Tässä päivän lausahduksia tavarahässäkän keskeltä.

 " Tuossa on tyhjä kohta, ei se siihen sovi, tuo on liian ahdas kohta, mistäs tämä löytyi, tuo ei mahdu mihinkään, ai oliko tällainenkin laatikossa, missä sakset on, onko kukaan nähnyt teippiä, joku heitti vahingossa roskiin jo, eikö se ollutkaan roskapussi, tuo imuri hajoaa kohta, varo päätä, mikä tuolla savuaa, tässä paketissa on liian vähän muttereita, hirveä nälkä-haetaanko pizzaa, netti ei toimi, eikä yhtään sulaketta varastossa, nyt näyttää hyvältä, mietitään nyt vielä, onks kellään avaimia mukana, miks kaikki vaatteet on märkiä täällä pussissa, ihan kodikasta tästä tulee,  tämä pesuaine aivastuttaa, onks nää seinät betonia, nyt loppu virta, tuolta uunista valuu jotain mönjää, kävipä hyvä tuuri"

Oma koti onkin jäänyt vähän rempalleen parin päivän aikana. Täällä tarvittaisiin nyt Housedoctoria, joka fiksaisi tiskit, imuroisi, pyyhkisi pölyt :) Ehkä tyydyn katselemaan kaaosta sytyttämällä kynttilät ja katselemalla kuvia, joissa on mahdollisimman vähän tavaraa :)

Pientä herkuttelua on ihan pakko järjestää illaksi, jos vain pakkasessa on jotain vielä jäljellä :)
Mukavaia hetkiä toivotellen. Kuulemisiin :)


Kuvat: Housedoctor

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! House Doctor on NIIN huippu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Less is more sopii tähän tunnelmaan nyt hyvin :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...