perjantai 18. lokakuuta 2013

Päivän pulu ja muut sattumat

Tänään on ollut kiva päivä. Vein kummitytön Satupäivän kunniaksi pieneen tapahtumaan, ja sieltä löytyi elämyksiä molemmille. Entisaikojen ihmiset asuivat luolassa, ja tarinatuokio pidettiin erikseen sisälle rakennetussa luolassa, jossa oli leikisti myös nuotio. Tarina kertoi siilistä, joka murehti sitä, ettei omistanut talvikenkiä. Satuhetken jälkeen kaikki saivat värittää kenkäparin itselleen. Sen jälkeen lähdimme tutustumaan museon sisätiloihin rakennettuun luontokierrokseen, jossa etsimme siiliä. Ja löytyihän se lopulta kaikkien iloksi :)

Nyt tupa on hiljentynyt iltaa kohti, mutta päivään on mahtunut monta mukavaa hetkeä ja toteamusta, kuten "Miksi puhutaan, että tiellä voi olla mustaa jäätä. Vesihän on läpinäkyvää, niin miten siitä voi tulla mustaa jäätä?"

Muistoksi retkestämme kummityttö sai valita itselleen haluamansa pehmoeläimen, ja tämä pulu oli mieluisin.


Päivään on mahtunut myös pientä herkuttelua. Popparit ovat varma suosikki.


Ranskalaiset pastillit annosteltiin valmiiksi leipomuksia ja koristelua varten.


Kävimme tänään kyläilemässä, ja on se välillä mukavaa katsella maisemia lintuperspektiivistä kattojen yllä. Vielä, kun loputkin lehdet putoavat, niin meri aukeaa kokonaisuudessaan sinisenä ja raikkaana. Lämpömittariin ei ollut uskomista, sillä se näytti parvekkeella 25 astetta plussaa auringon paahtaessa.


Tässäpä sitten pikkuväen valmistama kakku.


Erä Muuttuva Labyrintti -peliä oli otettava perinteiseen tapaan.


Illan kruunuksi katsoin vielä Vain Elämää -jakson nauhalta. On se jännä, miten tuo reggae-rytmi saa lanteet heilumaan ihan itsestään. Siinä on joku iloinen svengi, joka tempaa mukaansa.

Tiskivuori saa odottaa huomiseen, ja nyt aion laskeutua viikonlopun viettoon lokoisasti sohvalla. Ihanaa viikonloppua sinulle!

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, herkullisia herkkuja ja mukavia tunnelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten tapahtumissa on ihan kiva käydä, varsinkin silloin kun järjestäjät ovat miettineet ja suunnitelleet kivan kokonaisuuden :)

   Poista
 2. Ihana tuo kaakku!

  Minä myös eilen katsoin Vain Elämää, unohdin ensin koko ohjelman mutta puolituntia myöhässä sitten starttasin ja kyllä on ihana Jukka Poika, kyllä oli ihanat versiot ja ei muuta kuin kesää odotellessa ♥

  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jukka Pojan biisit saavat kesäfiiliksen talvenkin keskelle :)

   Poista
 3. Oli kiva kun kummityttö pääsi tuollaiseen tapahtumaan siitä jää mukavia muistoja-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kiva myös itselle nähdä, kuinka toinen oli innoissaan ja nautti.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...