keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Massimo Dutti vai jotain muuta syksyyn?

Talvi tekee tuloaan ja syystakki on vielä teillä tietymättömillä. Pari talvea on mennyt puolipitkän toppatakin kanssa, mutta mieli tekisi kovasti hankkia uusi villakangastakki. Klassinen malli muutamalla kivalla yksityiskohdalla olisi ihan jees.

Muutaman kerran olen ostanut mielestäni laadukkaan takin, mutta lyhyen käytön jälkeen pinta on nyppyyntynyt ja nuhraantunut kuluneen näköiseksi. Nyt olisikin aika saada laadukas takki, jota olisi kiva käyttää esimerkiksi hameen kanssa.

Tässä Massimo Duttin syysmallistoa (www.massimodutti.com)


Huomioni tosin kiinnittyi isoihin "jättitakkeihin", joita on maailmalla mennyt jo kuin kuumille kiville.
Tähän takkimalliin kuuluvat suhteellisen pitkä helma ja takin "valuminen" olkapäille. Takki on myös tyyliltään vähän pussimainen.

Celine syksy/ talvi 2013 Pariisin muotiviikoilla maalikuussa. (www.style.com)Meikäläisen vartaloon ei taitaisi istua tällainen malli, mutta tuota ylintä voisin harkita. Tykkään yleensä vaatteista ja takeista, joissa on vyö tai jokin kietaisujuttu.

Nyt olisi hyvä tehdä takkilöytö ennen kuin pakkaset tulevat. Sitten on vähän nihkeämpää mennä sovituskoppeihin kaikkien vaatekerroksien kanssa.  Olen nyt syksyllä tykästynyt kovasti sellaiseen (ultra) kevyeen toppatakkiin. Löysin sen viime syksynä Italiasta, ja se on ollut todella kätevä. Nyt niitä tuntuu olevankin vähän kaikkialla kuin sieniä sateella. Tarvittaessa sen saa laitettua pieneen tilaan laukkuun. Minkälaisia takkeja sinä käytät talvella?


Kuvat: www.moda.fi

2 kommenttia:

  1. Tuo Massimo Duttin takki on kyllä kaunis niin malliltaan kuin väriltäänkin! Toivottavasti löytyy takki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikalliset valikoimat eivät ole kovin laajat, joten täytynee lähteä verkkokaupoille tai naapurikaupunkeihin :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...