sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kuusi asiaa ja Shabby Chic

Tässä tulee kuusi asiaa minusta. Inspiraation lähteenä on italialainen sisustuskauppa  (shab.it), jonka Country ja Shabby Chic -tyyliset tuotteet viehättävät kovasti. Siksipä haluankin jakaa tämän tuokion kanssasi :)

Kamerasta on tullut läheinen kumppani vähän niin kuin huomaamatta. Välillä kuitenkin kamerasta tulee isäntä, ja meikäläisestä renki - mikä ei ole ollenkaan mukavaa. Tämä huovutettu ja koristeltu kamera on oikeasti pieni laukku :)


 Ei liene yllätys, että tykkään käsitöistä ja kengistä.


Leipominen on silloin rentouttavaa, kun ei ole kiire. Silloin voi laittaa fiilistelymusaa taustalle, eikä kello tikitä vieressä muistuttaen deadlinesta.  Tykkään pienistä ja pikkuruisista asioista, joiden tarkasteluun voi joskus tarvita jopa mikroskooppia :)


Tiesitkö, että tykkään ihan hirveästi keinumisesta. Olen keinunut viimeksi kesällä, ja se on todella mukavaa. Keinu ei ole vain lasten juttu. Se on trendikäs sisustustuote myös kotien sisällä. Keinu saattaa löytyä myös sellaisesta toimistosta, jossa suunnitellaan ja ideoidaan. 


Lankoja, nauhaa ja pitsiä löytyy purkeista ja pusseista. Yleensä se nauha on hukassa, jota juuri sillä hetkellä tarvittaisiin. 


Meillä paistaa aurinko, joten nyt onkin aika hipsiä ulos, kun eilinen meni sisällä siivotessa. Ihanaa sunnuntaita sinulle!

Kuvat: www.shab.it

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ripaus maalaisromantiikkaa sisustuksessa houkuttelee meikäläistä :)

   Poista
 2. Aivan ihana kamera laukku!!! :) Täytyykin käydä kurkkimassa noilla sivuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hassu laukku tosiaan. Näytti olevan myös turkoosina :)

   Poista
 3. Kivat kuvat ja mukava saada tietää sinusta vähän enemmän.

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...