tiistai 15. lokakuuta 2013

Kuuma herkku ja Barbapapat

Mistähän se johtuu, että säiden viiletessä tekee mieli kaikkea hyväskää? Ehkä tämä on jokin alkukantainen reaktio ennen talviunille siirtymistä horrokseen. Eilen teki kovasti mieli lämmintä kaakaota, ja lorautin sekaan oikein kunnolla kermavaahtoa ja suklaata. Onko sinulla jotain niksiä kaakaon valmistukseen?

Oma suosikkini oli vuosia O'boy -kaakao. Se oli kätevää ja liukeni nopeasti kiireessä maitoon. Sitten alkoivat makunystyrät muuttumaan tai valmistustapaan tuli ehkä joku eri maku. Se ei vaan maistunut enää ihan samalta. Nykyisin valmistan kaakaon usein kattilassa Fazerin kaakaojauheesta. Laittelen sinne sekaan hunajaa, ehkä kanelia tai muita mausteita. Joskus laitan kupin pohjalle suklaapalan, ja kaadan päälle lämpimän kaakaon.  


Barbapapa on vielä kesätunnelmissa kanoottiretkellään. Meikäläiselle kelpaa nyt lähes mikä tahansa muodonmuutos, jolla pääsee rantatunnelmaan :)Kaikkien näiden vuosien jälkeen en ole vieläkään kyllästynyt Barbapapa-hahmoihin. En sentään käsilaukussa kuljeta niitä, mutta välillä muutamaa kuivahkoa palaveria voisi terästää pienellä hahmolla :)


Tässä onkin tarjolla päivän väripaletti. Pensseli on valmiina, joten nyt onkin aika lähteä sutimaan päivän aineksia. Mukavaa päivä sinulle!

5 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...