keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Keksiviikko vai keskiviikko?

Heissulivei. Täällä on kaivettu kaulimet esiin, mutta kuka käyttää tuota kaikkein pienintä? Siinäpä arvoitus :)
Jos tässä oikein reippaasti laittaa käpälää toisen eteen, niin illalla valmistuu piirakka, ja ehkäpä jotain pientä hemmotteluakin on tiedossa.

Kauppareissulla näin eilen, että torttutaikinalevyt oli nostettu jo näköalapaikalle käytävän viereen. Entäs jos söisi nyt kaikki jouluherkut ja jouluna sitten jotain ihan muuta :)


Meidän huushollissa pitäisi keksipurkissa olla pitsinauhan tilalla pala kettinkiä, hiirenloukku ja kunnon lukko :)


Käväisin hakemassa myös pienen lahjan tuttavalle. Tykkään kovasti siitä, kun tuotteet paketoidaan kivasti ja koristellaan nauhoin.  Ehkä se on monelle kaupalle aika- ja resurssikysymys, mutta kyllä siitä tulee niin hyvä mieli.


Sisustusliikkeestä voi yllärinä löytää myös vaatteita. Ib Laursenilta olen nähnyt kivoja sisustustuotteita, mutta nyt tähtivillitys on saanut heidätkin laajentamaan repertuaaria.


Otan purkista vielä yhden keksin, mutta lupaan, että sitten laitan sen kaappiin :D Eikös nyt ole keksiviikko tai oliko se keskiviikko...No kirjain sinne tai tänne.


Oletko muuten koskaan ollut sellaista leikkiä, jossa pitää sanoa joku lause mahdollisimman nopeasti oikein. Pitiköhän siinä samalla syödä jotain ja sitten sanoa lause? Ainakin yksi oli "keksikestien keskipiste" ja
"yksikseskös yskiskelet" tai "ratsastajapatsaan tarkastaja ratsasti tarkastamaan ratsastajapatsasta"  Tällaista se elämä on, kun asuu höpönassun pesässä. Mä jään tänne treenailemaan hetkeksi :) Kuulemisiin!

10 kommenttia:

 1. itellä alko tuo tähtivillitys neljä vuotta sitten. ostin petivaatteitakin tähti kkuosilla. nyt suorastaan öklöttää..puoltoista vuotta olenki vältelly kaikkea tähtiin liittyvää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän se villitys oikeastaan alkoi... ja mihin ne kaikki tähtituotteet jemmataan, kun innostus hiipuu. Ja pystyykö sitä sitten katselemaan enää tähtitaivastakaan kirkkaalla talvisella säällä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, tuo tähtihuivi on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä huivi oli todella ohutta kangasta ja sellaisella Indiska-henkisellä rypytyksellä :)

   Poista
 3. Silmät jumittu tuohon kauniiseen lajapakettiin-Ritv

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän säästää nauhat ja rusetit paketeista, jos vain on mahdollista. Sellaiseen kauppaan on kiva mennä, jos tietää, että lahja laitetaan nättiin pakettiin.

   Poista
 4. Oi oi, kaikkea ihanaa :) Tähtihuivi oli paras :) Ja hmm.., olen menossa kohta kauppaan katsomaan, josko siellä olisi piparkakkutaikinaa esikoiselle leivottavaksi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiset piparit ja tortut maistuvatkin parhaimmilta. Sitten jouluna onkin yleensä kiintiö jo sopivasti täynnä :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...