torstai 17. lokakuuta 2013

Helpotusta vai hirvitystä....

Nyt hirvittää. Paperi on jätetty ja neljä sivua mustaa valkoisella todisteena, että ryteikköön meni että hujahti. Luultavasti. Tai ainakin tuntuu siltä. Tänään oli sitten enkun kurssin loppuhuipennus ja koe. Pienellä präntillä oli tekstiä koko sivu, ja sitä olisi pitänyt sitten suurennuslasilla analysoida kysymysten kera.

Hikeä akoi pukata jo siihen malliin, että epäilin unohtaneeni deodorantin, mutta sehän olikin vain joku alkukantainen jäänne taistele-pakene -tilanteesta tai jotain sinne suuntaan. Aluksi tuntui siltä, että läpihän se meni. Sitten aloin epäilemään vastauksiani ja vaihtelin niitä uudelleen. Tehty mikä tehty. Toivottavasti ope on armollinen.


Olisi ollut hienoa, jos korkeanpaikan leirin huippukunto olisi osunut tälle päivälle. Jälkikasvulle pukkasi kuumetta sitten illalla, ja menihän siinä vähän yöunet harakoille. No täytyy ajatella, että arkisia asioita tulee ja menee. Onneksi on ikuisia ja pysyviä asioita....kuten...hmmm. suklaa ja jenkkakahvat :)Ehdittiinhän sitä kuitenkin pyöräyttää piirakka ja vähän jälkkäriä. Leipäjuustoa oli sopivasti pakkasessa.

Jälkkärit laitettiin ompuista.
Ehkä se olikin jälkkärikuume, joka iski. Eikös lämpöä voi nousta, jos syö esimerkiksi vaikka liikaa mansikoita...Täällä on satanut koko päivän räntää. Ruskeat talvisaappaat pääsivät tulikokeeseen heti tuoreen rasvauksen jälkeen. Pientä kiirettä on pukannut tänään, ja miehellänikin ovat työpäivät venyneet tällä viikolla pitkiksi. Onneksi huomenna on perjantai. Kummityttökin taitaa olla tulossa kyläilemään.

Mukavaa päivää sinulle, missä oletkin. Ja lomailijat nauttikaa. Meikäläisellä taitaa olla tiedossa pitempi loma vasta jouluna. Kuulemisiin :)

10 kommenttia:

 1. Kyllä se varmaan hyvin meni. Mihin tarkoitukseen tentit englantia. Opiskeletko jotain vai luetko enkkua omaksi iloksi? Kiinnostaa nuo kielijutut, koska olen ruotsinope...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin virkistää vähän englannin taitoa ja hankkia samalla muutaman opintopisteen. Ruotsia joudun käyttämään ihan arjessakin, mutta olen vähän miettinyt, että enkku jää turistiosaamisen tasolle,ellei vähän kokeile rajoja välillä :)

   Poista
 2. Pidetään peukkua :) Ai siellä tuli jo räntää, täällä vasta odotellaan sitä (toivottavasit tulisi vain vetenä). Ihanan näköistä piirasta. Paranemista jälkikasvulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla tuli ensin vettä, mutta sitten alkoi tulla oikein lumihiutaleitakin. Kesä menee menojaan...

   Poista
 3. Moikka täältä räntäsateesta myös :) Ihania herkkuja sinulla ollut, nam!

  Minun blogissa olisi sinulle haaste :)
  http://sweettasteofliving.blogspot.fi/2013/10/11-asiaa.html

  VastaaPoista
 4. Tiedän niin ton tunteen, joka tulee tentissä kun tajuaa ettei muista tai osaa paljoakaan juttuja! Toivotaan, että se koe olisi kuitenkin sujunut ihan hyvin, koska monesti käy niinkin että jotain sitä on kuitenkin sitten osannut vaikka itsestä ei siltä tunnu..
  Niin ja nam mitä herkkuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet asiat tuntuvat helpoilta, mutta sitten, kun niitä erikseen kysytään, niin alkaa ihan turhaan arpomaan ja tekemään asioista liian vaikeita. Toivotaan, että meni läpi :)

   Poista
 5. Peukut pystyyn!! Ihania herkkuja, voisitko antaa tuon suolaisen piirakan ohjeen? Lumiset terveiset keskisuomesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, teille on tullut sinne paljon lunta heti kerralla. Resepti löytyy blogistani tästä osoitteesta:
   http://hopealusikkapuussa.blogspot.fi/2013/07/savuporoa-ja-leipajuustoa.html

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...