maanantai 28. lokakuuta 2013

Extra strong maanantai

Tämä viikko käynnistyikin pienellä vitamiinipläjäyksellä. Tuli nimittäin ostettua syksyn enismmäinen mandariinisatsi. Ne ovat aika kätevä välipala napata laukkuun. Parhaimmillaan kuori irtoaa melkein itsestään ja maku on mehukas.

Meillä oli muuten ala-asteella aina ennen joulua päivä, jolloin jokainen sai tuoda pienellä rahasummalla ostetun karkkipussin kouluun. Pussit sekoitettiin, ja jokainen sai poimia sieltä itselleen sokkona oman namupaketin. Yksi oppilas olikin sitten ostanut karkin sijaan mandariineja. Näin aikuisena osaa arvostaa terveellistä vaihtoehtoa, mutta voi silloin sitä harmituksen määrää, kun kohdalle osui mandariiniylläri, kun muut söivät karkkia.


Tulipa eksyttyä myös hiuslakkojen viidakkoon. Olen käyttänyt aikaisemin Shaper-lakkaa ja siirtynyt Osikseen. Toisaalta kokeilen vähän muitakin versioita tarjousten perusteella. Arjessa en oikeastaan lakkaa käytä, mutta erikoistilanteissa pitääkin sitten olla pitoa koko päiväksi.

Tämä viidakko on välillä vähän hämmentävää: super, mega strong, freeze, ultra-mega-super, extra-storng jne. Nämä sanaleikit johtavat meikäläisen ihan harhaan asian ytimestä. Pitääkö se lakka, vai eikö se pidä?


Yksinkertainen ei ole enää kaunista, kun kaikissa on joku super-boost-mega-strong-efekti. Kaikkeen on siis täsmätuote. Onneksi sentään on luettu englantia koulussa


Nyt sitten naputtelemaan päivän agendaa valmiiksi. Päivä on ihan original maanantai, ja siinä näyttäisi olevan vielä volume control ja extra strong hold. Mä nyt kokeilen tätä, ja katsotaan sitten illalla lopputulosta :)

2 kommenttia:

  1. Osuit niin asian ytimeen tuossa lakkaihmetyksessä. Minäkin taivastelen aina noiden purnukkojen hypetystekstejä. Mikä olisikaan se itselle sopivin, kun kaikki on niin superhyper ;). Mandariinit sopivat loistavasti maanantaihin, pirteää ja piristävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on jotenkin myyvempi, kun tuotteessa on paljon tehostesanoja :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...