keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Syksyn ihmeitä Puppea kuunnellen

Olen kuivattanut syksyn lehtiä, ja niissä riittää ihmeteltävää. Luonto muokkaa jokaisesta omanlaisen. Samalla oksalla vierekkäiset lehdet ovat värjäytyneet omaan persoonalliseen tyylinsä. Paperikaupan tarvikkeista ei saa aikaiseksi sitä, mitä luontoäiti tarjoilee katsottavaksi :)

Joko muuten uskaltaa sanoa ääneen sen J-sanan. Jos mä vaan kuiskaan hiljaa shhh... (joulu). Eilen kotona lojui pöydällä joululevy. Meidän  perheessä on todella innokas joulun odottaja, ja joskus joululauluja on kuunneltu jo kesällä :)


Onneksi ei nyt vielä mitään joulupukkilaulua soitettu, mutta aika lähelle. Tässä näin meidän kesken tuttavallisesti "Puppe"


Sitten ihan muuta. Meidän keittiössä on vilistänyt viime päivinä riesaksi asti banaanikärpäsiä. Mistä ihmeestä ne pelmahtivat tänne? Olen tyhjännyt roskikset, siirtänyt hedelmät piiloon, pyyhkinyt ja putsannut. Netistä luin, että pitäisi laittaa laakeaan astiaan jotain makeaa lientä ja astianpesuainetta. Laitoin sitten hunajaa, etikkaa, omenanpaloja ja astianpesuainetta. Aamulla kipossa olikin muutamia yksilöitä kellumassa, mutta vielä niitä silti leijailee ympärillä. Kohta täytyy ottaa järeämmät konstit esille.

Keskiviikko hiippaili tänne ihan huomaamatta. Pääsi yllättämään puskista. Ihania ajatuksia päivääsi toivotellen :)

8 kommenttia:

 1. Banaanikärpäset ovat ärsyttäviä. Olimme kesällä 2012 espanjassa 3 viikkoa ja minä olin unohtanut huoneenlämpöön pari banaania, eipä ollut kiva kotiinpaluu, kun banaanikärpäsiä oli vastassa noin tuhat, yök. Sitten niitä muutama päivä tapettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä ikävä ylläri, kun palaa matkalta kotiin. Ne on sitten sitkeitä ötököitä ja piiloutuvat sellaisiin koloihin, joita ei arvaisikaan...

   Poista
 2. Joku raejuustopurkki ja kanteen reikiä...kippoon eikkaa ja pari tippaa fairia - siellä pysyy!

  Juu syksy saa luonnon loistamaan:)

  VastaaPoista
 3. Pari tuttua on jo leiponut joulupipareita :) Esikoinen lauloi joululaulua.. Siitä se lähtee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen satsi pipareita häviää heti pelliltä, joten paras olla ajoissa liikkeellä :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...