tiistai 3. syyskuuta 2013

Singing and Laughing

Heippa kaikille. Tuumailin tässä, että tulikohan meidän nurkille tiistai aikaisemmin kuin muille. Ehkä tunne johtuu siitä, että maanantai oli niin täynnä kaikenlaista sälää, että pääparka ei millään pysynyt messissä. Syyskuussa on jotain hyvääkin. Kesän aikana telkkarin katsominen on jäänyt vähemmälle, kun suosikkiohjelmat ovat olleet tauolla, ja valoisat kesäyöt houkuttelevat enemmänkin oleiluun ulkosalla.
Eilen palasi yksi suosikeistani ruutuun, sillä Good Wife on ollut vakkarisarjani. Saapa nähdä, mitä uusi tuotantokausi tuo tullessaan. Seuraatko sinä jotain tiettyä sarjaa? Silloin, kun heittäydyn illan tunteina sohvalle, katson mieluiten elokuvan.

Meillä on ollut myös ajanjaksoja, jolloin on porukalla pelattu lautapelejä. Vanhat klassikot ovat säilyttäneet suosionsa, mutta on mukaan mahtunut vähän uudempiakin. Suosikkeja ovat olleet Afrikan Tähti, Pictionary, Scrabble, Cluedo ja Muuttuva Labyrintti. Näiden parissa on vierähtänyt monta tuntiakin välillä, ja korttipeleistä vakkari on ollut Uno. Niin, ja sitten on tietysti SingStar -karaokepeli. Siinä on vietetty monta iltaa vailla minkäänlaista itsesensuuria. Mulle on muutaman kerran käynyt niin, että joku biisi on jäänyt pyörimään päässä, ja sitten hyräilen sitä tuolla ulkona mennessäni, kunnes tulee Hupsista! En sitten ollutkaan yksin :) Molemmat saivat jotain. Mä sain laulun, ja se kuulija naurun!


Tässä Lexingtonin kuvassa on muuten sellainen huopa, johon olen tykästynyt. Ehkä tämä ilman viileneminen vaikuttaa sellaiseen cottage-tyyliseen mökki-fiilistelyyn.


Tänään pitäisi löytää askartelutarvikkeita, jos Sinooperin ale on vielä voimassa. Kotona odottaa tiskivuori vielä eilisen jäljiltä, joten pieni savotta on vastassa myöhemmin. No mitäpäs sitä murehtimaan. Ihanaa päivää sinulle, ja tervetuloa lämpimästi uudet lukijat porukkaan!

Kuvat: Lexington

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään siitä, että on avaraa, tilaa ja paljon ikkunoita, joista näkee kuuhun asti :) Joskus haaveilen sellaisesta vanhan tehtaan isosta salista, mutta toisaalta siinä on sellainenkin puoli, että kaikki äänet sitten kuuluvat jokapaikkaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Syksyn maanläheisiä värejä pienillä mausteilla. Rentoa ja mutkatonta. Tykkään kans :)

   Poista
 3. Ihanat tunnelmat näissä kuvissa, ja voi mitä uusia tarpeita näistä voi bongatakkaan. Haluan tuon tyynyn, peiton, sohvan, nojatuolin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäisi siltä, että myös sohvat ovat menossa nostalgiseen suuntaan muotoilultaan :)

   Poista
 4. Ihania tunnelma kuvia. Minulla olisi sinulle haaste blogissani: http://eijuliin.blogspot.fi/search/label/haaste

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...