sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Piano ja päivän menuetti

Heissulivei kaikille. Tässäpä tulee päivän sävelet sunnuntailta :) Piano on yksi sellaisista esineistä, jota ei halua huvikseen siirrellä. Meillä tämä soitin sijaitsee alakerassa, eikä tulisi mieleen lähteä riuhtomaan sitä muualle. Tosin eihän sitä välttämättä tarvitse itse kantaa, jos ostaa palvelun muualta.

Pianossa on omat hyvät puolensa, mutta sillä on kuitenkin oma tahto sijainnin suhteen. Pitäisi miettiä huoneen lämpötilaa, kosteutta, ikkunoiden ja ulko-oven vetoa jne. Niinpä sitten käykin, että piano on pomo, ja kaikki muut tavarat sijoittuvat muille paikoille.

Tänään olen muutaman kerran istahtanut soittimen ääreen pimputtelemaan ja verestämään vanhoja kappaleita. Viritystä tarvittaisiin pikimmiten :)

Tässä muuten päivän tomaattisato. Viimeisiä viedään, jos yöt tästä kylmenee.


Tästä nuottivihosta löytyikin ensi viikon sävelet. Pitsinauhaa ainakin pitäisi hankkia lisää.
Jossain vaiheessa oli sellainen villitys, että kaikki tavarat kiinnostivat, jotka liittyivät nuottien maailmaan. Jotain on jäänyt jäljelle, mutta osa on mennyt kierrätykseen. Joskus on ollut nuottikorvikset, kaulakoru, rintaneula, servetit, nuoteilla kuvioitu kassi, pussilakanat jne. Se oli sitä aikaa se.


Pianoa pitäisi kohdella hellästi. Tosiasia vain on, että meilläkin siitä tulee välillä kirjahylly ja tavaroiden säilytyspaikka.Tässä siis päivän menuetti. Päivä on ollut ihanan aurinkoinen, vaikka toista oli yöllä. Hirmuinen ukkonen jyrähteli kuuden aikaan aamulla herättäen koko kulmakunnan. Ei mikään lempeä herätys sunnuntaille.

Nytpä onkin aika keittää kaffit, sillä kohta on vieraita tulossa piipahtamaan. Pientä puutarhatouhua on vielä tiedossa. Nyt saa lähteä loputkin pehmusteet säilöön. Kuulemisiin, ihanuudet :)

4 kommenttia:

  1. Hei! Olen uusi lukijasi :) Ihanaa luovuutta ja kivoja ideoita sinulla. Kaunista ja luovaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...