perjantai 6. syyskuuta 2013

Perjantain väri Marimekolta

Heippa kaikille. Oletko sinä perjantain ystävä, vai onko joku muu päivä parempi? Toisaalta, jos viikonpäivien nimet sekoitettaisiin, niin silloinhan esimerkiksi viikonloppu voisi alkaa maanantaista. Voisikohan aivot ohjelmoida ajattelemaan silleen, että ihanaa, kohta on maanantai ja sitten alkaa viikonloppu? Why not. Onhan sitä opittu käyttämään euroa markan sijasta. Ja sitten asiasta viidakkoon. Btw. Mitenkä musta tuntuu, että mä puhun ihan höyrypäisiä juttuja tällä viikolla. Kantsii varoo. Varmaan joku syysvirus Se voi vaikka tarttua :)

Torstai-iltana olin Marimekon muoti-illassa. Tarjolla oli pientä purtavaa, alennuksia tuotteista, arvonta ja muotinäytös. Tässä on yksi suosikkiväreistäni ja oikeastaan myös tämän hetken suosikkini Marimekon mallistosta. 


Pieni skumppa taisi vauhdittaa aika monen ostopäätöksiä, ainakin kassakoneen kilinästä päätellen. Minä olin luopio enkä ostanut yhtään mitään. Siihen oli kyllä ihan perustelukin. Kotona odotti avaamaton paketti, kun tein kahden mekon tilauksen verkkokaupasta työkeikkoja varten. Vähän jänskätti, että joudunko palauttamaan ne, vai osuivatko kokovalinnat kohdilleen. Laittelen niistä juttua sitten erikseen.


Minkälaisia suunnitelmia sinulla on viikonlopulle? Alkuviikosta lupailin arvontaa,  ja myös kurkistusta palkintoon. Se hetki koittaakin tänään perjantaina myöhemmin.

Nyt on sitten passikuva otettu ja tilaus jätetty. Vähän outoa, että passi haetaan sitten R-kioskilta. Kuva oli ihan kamala. Virkailijan konekin oli samaa mieltä. Sieltä tuli joku virheilmoitus, että rakeinen ja sumea. Ei edes skanneri hyväksynyt tuoretta fotoa. Olin käynyt aamulla parturissakin. No näillä mennään :)

Kuunnellaan lintuja, kuunnellaan puita.
Kuunnellaan viestejä pieniä kuin hyttysen luita.

Letkeää perjantaita!

6 kommenttia:

 1. Meillä on tuo turkoosi 'Sukat makkaralla'-kannu lahjaksi saatuna paketissa avaamattomana kaapissa, kun ei ole mieleemme. Onneksi ihmiset pitävät eri asioista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei lahja osu kohdilleen, ja luulen että monilla meillä on kaapissa jotain sellaista, joka ei ihan kolahda :)

   Poista
 2. Turkoosi on lempparivärini :) Minullakin on tuo Sukat makkaralla -kannu ja pidän siitä todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään turkoosista kovasti. Sukat makkaralla -sarjassa on jotain hauskaa ja kepeää :)

   Poista
 3. Tuo turkoosi on kyllä tosi nätti ja raikas väri :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentouttavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...