tiistai 3. syyskuuta 2013

Päivän pinkki

Päivän hankinnat ovat tässä. Aamulla vähän lupailin Sinooperi-visiittiä alennusmyyntiin. Sieltä sitten löysin nämä kakkupaperit lähes puoleen hintaan. Käyttöä löytyy varmasti kattaukseen tai askarteluun.

Olen myös tuskaillut nettishoppailun parissa etsien juhlamekkoa. Kerran vuodessa olen mukana työn puolesta sellaisessa juhlassa, jossa käytetään pitkää iltapukua. Samaa mekkoa ei haluaisi laittaa, ja sitten muuten taas pitkällä iltapuvulla ei ole oikein käyttöä muissa juhlissa. Ajattelin tehdä tänä vuonna kompromissin ja laittaa silti lyhyemmnän mekon. Sillä olisi sitten käyttöä jossain muussakin tilanteessa. Kyllä miehillä onkin helppoa. Puku vain päälle ja that´s it. Naisen pitää miettiä kengät, korut ja kampaukset. Jos tiedät jonkin ihanan nettikaupan, jossa on juhlamekkoja, niin vinkit kelpaavat :)
 

Ruokakaupassa osui silmiini vielä tänään tällainen kahvakuula. Keväällä jo otin pientä tuntumaa kahvailuun, mutta huomasin, että haluan tehdä enemmän toistoja pienemmällä kuulalla. Ehkä tällä saa allit kuntoon ensi kesäksi :) Toisessa kädessä suklaata ja toisessa kahvakuula :)


Nyt täytyy mennäkin treenamaan. Täytyy palata kahvakuulan pariin, kun läppäri ei näytä kehittävän hauista kovin tehokkaasti :) Btw. Huomenna on juhlapäivä. Siitä lisää myöhemmin. Toivottavasti mieheni muistaa, ettei tarvitse vinkata :)

6 kommenttia:

 1. Mun täytys hankkia myös kahvakuula ,toi sun on ihanan värinen ostitko mistä ?Olix kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edullinen oli, ja siksipä tartuinkin siihen. Ostospaikka oli Citymarket, ja plussakortilla sai -20%. Hinnaksi jäi noin 7 eur.

   Poista
  2. ok kiitti tiedosta =)täytys hakea

   Poista
 2. Söpön värinen kahvakuula :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tällaisella hempeän värisellä treenikään ei tunnu niin vakavalta :)

   Poista
 3. Ihanan värinen kahvakuula, kyllä se toisi liikkumiseen pirteyttä!

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...