torstai 19. syyskuuta 2013

Nalle, nappeja, helmiä ja lankaa

Tänään löysin ihan sattumalta aivan ihastuttavat villasukat. Tämän löytämisen ilon haluan jakaa myös täällä. Päivän aherrusten jälkeen jäin hetkeksi kiertelemään kaupoissa. Jäin sitten selailemaan kirjaa, jonka nimi oli "Mjuka strumpor, varma tår" (Anna Tillman) eli vapaasti suomennettuna pehmeät sukat, lämpimät varpaat. Sukkien varsiin oli tehty söpöt taskut, joissa pienet nallet kurkistelevat..

 Mitä olisikaan elämä ilman villasukkia. Eikös jossain mainoksessakin sanota, että meidän ja maailman väliin tarvitaan jotain pehmoista. Kantapään tekeminen on kyllä vielä arvoitus :)


Nämä lapaset olivat Vilan osastolla, ja säihkyvät helmet toivat näihinkin vähän extraa. Täytyypä kaivella vanhat lapaset esiin, jos vaikka tuunaisi niitä napeilla tai muilla koristeilla.


Tuunaamisesta vielä sen verran, että tässä Desigualin jakussa napit ovat iloisesti vinksallaan. Eihän rivien tarvitse olla aina suorassa :)


Nyt mieli onkin virkistynyt, sillä pääsin tänään vihdoin uimahalliin asti polskuttelemaan. Hiukset  ovat vielä märät, kun en jaksanut kuivata niitä hallilla. Jokos siellä on viikonloppusuunnitelmia tiedossa? Täällä olisi mielessä monta mukavaa juttua, jotka olisi kiva toteuttaa, mutta katsotaan mihin aika riittää. Toivottelen  sinne kepeää askellusta askareisiin :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuo nalle on varsinainen katseenvangitsija, vaikka sukat ovat muuten ihan yksiväriset :)

   Poista
 2. todella kiva idea..ihanan varastettava suorastaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että sinulta syntyisi tällaiset ihan näppärästi. Siitä vaan puikot viuhumaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Raaskisikohan noilla ihanuuksilla lattioilla tallustella...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mietin, että pysyyköhän tuo nalle taskussa, vai onko siinä joku juju ettei harmitus iske, kun nalle on tipahtanut kyydistä :) Siinähän on muuten unisukat ja unikaveri samalla. Pikkuväki tykkää kans :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...