keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Maileg ja ranskalaiset keksinnöt

Tänään esittelyssä ovat sohvanvaltaajat. Tässä onkin meidän tyypillinen näkymä sään kylmetessä. Esillä on peittoja, tyynyjä, vilttejä ja taljoja. Mailegin puput saavat kunniapaikan, ja muut heittäytyvät sinne, jos sekaan mahtuu :)

Puput ovat olleet tähän asti kesälaitumilla, mutta nyt nekin loikkivat lämmittelemään sisälle.  Myös lapaset ja villasukat ovat tarpeen ennen kuin takka alkaa leiskumaan lämpöä yön jälkeen :)Syödäänkö teillä aina ruokapöydässä? Meillä on vakaa pyrkimys siihen, mutta aika usein murusten perusteella ateria on naposteltu soffalla. Telkkarin ääressä menee myös sipsejä, karkkeja, jätskiä ja poppareita.


Ranskalaisista pastilleista tulikin mieleen stand up -koomikko Ismo Leikola.  Olen kuullut hänen puhuvan ranskalaisten keksinnöistä seuraavasti näin lyhennetysti muotoiltuna. Ranskalaiset ovat keksineet (omasta mielestään) monta asiaa, kuten ranskalaisen patongin, kuulemma ranskalaisen suudelman, ranskalaiset pastillit. Miten he ovat onnistuneetkaan saamaan nämä kaikki omiin nimiinsä? Sitten on tietysti ranskalaiset korot. Ja kun oikein aloin listaamaan asioita, niin mitä ihmettä? Huomasin käyttäväni ranskalaisia viivoja!!! Että tämä setti oli siis Ismo Leikolalta. Mitäs meillä on keksitty sellaista, johon voisi liittää samalla lailla suomalainen? Olisiko ruisleipä?  ♥  Toivotan sinulle pehmoisia ja lämpöisiä puputerveisiä syyspäivän iloksi :)   ♥ 

7 kommenttia:

 1. Olipas ihana postaus :) Noita Mailegin pupuja aina ihailen. Ehkä niitä joskus tulee mielle tai keksin miten ne itse ompelen (saman tyyppisiä) Ihanaa syyspäivää, ulkona on hyrrrr kylmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli yhdessä välissä todella kova pupukuume, joka on vähän tasaantunut. Mutta vain vähän :)

   Poista
 2. Nuo puput on kyllä niiiin suloisia!! :) Ihanaa päivää, täällä ainakin on hurrrrrjan kylmä, jaiks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on todella kylmä ilma. On vähän totuttelemista, että tarkenee taas :)

   Poista
 3. Voi mitä suloisia pupujusseja. Olen ihan heikkona vastaaviin ja tänäänkin meille muutti yksi uusi Tilda-henkinen nalle. Aivan kuin niitä ei olisi jo tarpeeksi ennestään ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin olen aivan heikkona kaikkiin söpöihin hahmoihin. Aina löytyy jotain uutta ihasteltavaa :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...