perjantai 27. syyskuuta 2013

Laura Ashleyn tuulahdukset

Kirpakka sää väreineen on kääntänyt katseet vaatekaappiin. Muutama luottoneule ei kestä enää käyttöä päivänvalossa, joten tilalle pitäisi saada jotain lämminhenkistä. Mulla on tällä hetkellä niin monta vaatetta, jotka sopivat roskien vientiin, takan sytyttämiseen, tiskaamiseen, portaiden lakaisemiseen ja saunan pesemiseen. Usein ykkösvaate tipahtaa kotivaatteeksi ihan huomaamatta.

Kävin katsomassa Laura Ashleyn tarjontaa vaihteeksi vaatepuolelta, kun yleensä tutkin tämän merkin sisustustarvikkeita. Mallistossa näkyivät lämpimät sävyt, maanläheisyys ja country-vaikutteet. City-lookiin on yhdistetty ripaus maaseudun tunnelmaa. Kautta linjan naisellisessa mallistossa oli kepeää tyttömäisyyttä.


Miksei mulla ole kaapissa värillisiä sukkahousuja? Tai ovathan  musta ja beige myös värejä ;)


Onko leveät lahkeet tulossa takaisin, vai hävisivätkö ne oikeastaan koskaan mihinkään?


Huom. Vilkaisepa tämän kuvan sukkia :) Varrelliset sukat vain näyttävästi makkaralle korkkareiden kanssa...Eilinen teatterikäynti muistutti tällaisen takin tarpeellisuudesta. Vettä satoi vaakatasossa, ja auto oli ruuhkien takia pakko jättää kauaksi. Huolella laitetut kiehkurat näyttävät sen jälkeen hiirenhännältä, kun pari korttelia on matkaa. Paitsi, että mulle ei edes saa kunnon kiehkuroita laitettua.Tietenkin sateenvarjokin jäi kotiin siinä rytäkässä. Tykkään juuri tästä vaaleasta väristä, vaikka syksy onkin.


Siristin oikein silmiä, jotta näkisin miltä perjantai näyttää ulkona. Täytyy varmaan napata laatikosta sopiva adjektiivi siivittämään ajatuksia viikonloppuun. Voisiko päivä olla ihana, villi, tavallinen, loistava, puuhakas? Meillä on muuten usein leikitty juhlissa adjektiivileikkiä. Joku keksii etukäteen tarinan ja kirjoittaa sen paperille niin, että väleihin jää tyhiä kohtia. Juhlissa jokainen saa vuorollaan keksiä adjektiiveja, jotka sitten lisätään tarinaan. Lopuksi tarina luetaan ääneen kaikille. Tarina saa hilpeitä sävyjä, kun mukaan on keksitty hassuja sanoja.

Lopuksi haluan toivottaa lämpimästi mukaan kaikki uudet lukijat. Ihanaa päivää ja kuulemisiin!

Kuvat: Laura Ashley

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava tunnelma näissä Laura Ashleyn kuvissa. Tuo ensimmäisen kuvan asukokonaisuus on niiiiiiin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ashleyn valikoima on jotenkin rento ja mutkaton:)

   Poista
 2. Todella upeita kuvia ja kauniita vaatteita. Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...