torstai 19. syyskuuta 2013

Hetkiä päivästäni

Heissulivei. Tämä päivä lähtee liikkeelle muutamilla pienillä sanoilla.

Heräsin ihan itsestään, eikä kello ehtinyt soida. Laitoin villasukat jalkaan ja menin alakertaan keittämään teetä. Lattia tuntui yön jälkeen viileältä. Avasin kaihtimet ja katselin syksyistä pihaa. Pöydälle oli jo ilmestynyt päivän sanomalehti. Otsikoista huomasin ensimmäisenä Tiimarin lopettamisen. Siellä on tullut käytyä monta kertaa hakemassa jotain pientä kivaa.

Aamurutiineihin kuuluu sähköpostien katsominen puhelimesta. Voisin juoda aamuteen rauhassa, mutta liian helposti tulee napattua luuri käteen ennen tietokoneen avaamista. Hitaat aamut ovat parhaita. Yritän syödä myös aamiaisen (Weetabix), vaikka nappaan aina mukaan vähintään vesipullon ja usein myös hedelmän.

Päivän asu on raidallinen trikoopaita, huivi, vaaleat farkut, loaferit ja kevyttoppatakki. Huivista on tullut vakkariasuste :)

Ilahduin hauskasta kuvasta, jonka tyttäreni lähetti tekstiviestinä. Heillä oli eilen naamiaistapahtuma, ja koko porukka oli valinnut teemaksi Dalmatialaiset. Korvat, häntä, maskit ja pilkullinen asu olivat todella hauskasti laitettu.

Opin kulttuurien välisestä viestinnästä uusia asioita. Tiedätkö missä maissa ei suositella kättelyä, neuvottelua ruokailun aikana, tai missä maassa tervehtimiseen käytetään viisi minuuttia?

Harmittelin, että kaikki banaanikärpäset eivät ole vielä poissa. Lisäksi uimahallivisiitti siirtyi toiselle päivälle.

Päätin vähentää esineiden määrää keittiöstä ja laittaa osan niistä vitriiniin.

Nautin ihan liian monta palaa suklaata.


Nyt onkin jo sitten laitettava liikettä niveliin, jotta päivän agenda tulee hoidettua. Viikonloppu näkyy jo horisontissa. Jeee.Mukavaa päivää sinulle!

Kuva: weheartit

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Leppoisa aamu antaa usein kivan lähdön päivään :)

   Poista
 2. Herkullinen kuva ja kunpa minäkin saisin tuollaisen kiireettömän aamun joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut voivat olla joskus kuin sirkuksesta. Hyvä, kun kaikki saadaan jotenkin ajoissa oikeisiin osoitteisiin. Kellon torkuttaminen on niin helppoa, ja sen tietää kuinka siinä sitten käy :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...