perjantai 20. syyskuuta 2013

Guessin ballerinat ja kaupungin sykettä

Jihuu ja perjantaita! Päivän löydöt ovat väreiltään vaihteeksi tummia. Käväisin katsomassa syyskenkiä, ja sitten silmiini osuikin nämä Guessin ballerinat. Oli ihan pakko kokeilla, ja ne tuntuivat todella ihanilta jalassa. Ainoa huono puoli on se, että niillä ei paljon vesisateessa ja lumihangessa hiihdetä. Näillä sipsutellaan jossain ihan muualla kuin sorapihalla. Kengän pinnassa on ohut pitsikangas, ja rusetti oli kivasti kaksivärinen.

Ei tällaisia saa näyttää mulle kaupassa ollenkaan. Miksei voisi olla sellaisia suodatinlaseja? Sitten näkisi vain ne tarpeelliset asiat, eikä valtatien sivukaistat näkyisi ollenkaan navigaattorilaseissa. Onhan jo "vaaleanpunaiset silmälasit " olemassa. Olen sitä mieltä, että tietoteknisiä sovelluksia voisi hyödyntää paljon enemmän shoppailussa ;)


Meidän kodissa ei ole kovin paljon tummia värejä, mutta tänään  ihastelin näitä tyynyjä, joissa on näyttävät rusetit. Pellava sopii materaaliksi oikein hyvin, ja näissä oli muutenkin jotain hauskaa.


Tänään aikomus on viettää lokoisaa iltaa. Siivoukset jää lauantaille, ja tarkoitus olisi tehdä myös metsäretki. Hulinaviikon jälkeen tekee mielelle hyvää kuunnella metsän ääniä. Meidän talo ei ole ydinkeskustassa. Palvelut on kuitenkin melko lähellä, mutta autolla ajamista kertyy viikon aikana melkoisesti. Joskus viikonloppuna vain nauttii siitä, ettei tarvitse lähteä pihasta autolla mihinkään. Sitä on lähes unohtanut, miltä tuntuisi olla koskemattoman luonnon keskellä hiljaisuudessa.

Loppujen lopuksi ympärillä on paljon sellaisia ääniä, joihin on tottunut. Liikenne, tiskikone, pesukone, tietokoneen hurina, autot, lentokoneiden jylinä. Miltä tuntuisi olla täydellisessä hiljaisuudessa, jossa ei oksakaan rapise? Olisiko se mukavaa, vai tulisiko paniikki ja kiire melukeskukseen? Toisethan eivät halua mennä esimerkiksi mökille juuri sen hiljaisuuden vuoksi.

Toisaalta lasten äänet ovat usein merkki siitä, että kaikki on hyvin. Sitten, kun on liian hiljaista, alkaa mieleen hiipiä ajatus, että siellä ollaan varmasti keksitty jotain jekkua. Äkkiä katsomaan.  Öisin meillä on todella hiljaista. Siksi usein hotellissa yöpyminen voi olla epämukavaa, jos katu on vilkas, ja kaikki äänet kuuluvat sisälle. Kerran Roomassa kannoimme patjan toiseen huoneeseen metelin vuoksi, kun makuuhuone oli kadun varrella, ja olohuone oli sitten huoneiston toisessa päässä. Mikä on liian hiljaista, vai onko sellaista? Kaipaatko sinä hiljaisuutta vai suurkaupungin sykettä?

 Näillä pohdinnoilla toivotan ihanaa viikonloppua, ja sellaista äänimaailmaa, joka saa hymykuopat kukkimaan :)

9 kommenttia:

 1. Onpa upeat ballerinat! Todella kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlakausi on tulollaan ja joulu lähestyy. Sopisivat kivasti johonkin kekkereille :)

   Poista
 2. Voi että miten upeat nuo Guessin ballerinat, tahtoisin!
  Mukavaa viikonlopun alkua :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tuo pitsi vähän mietityttää, mutta eihän niillä välttämättä tarvitse rymytä joka paikassa :)

   Poista
 4. Onneksi nuo ballerinat ei oo tullut mun tielleni! :D mä niin oisin sortunu ostamaan, aivan ihanat!!!!!! ♥ Meillä ainakin hymykuopat kukki viikonloppuna ystävän 3kymppisillä. :D

  VastaaPoista
 5. Hei, mistä liikkeestä nämä kengät löytyivät? tiedän että tästä postauksesta on jo aikaa, mutta haluaisin nämä hääkengiksi joten arvostaisin kovasti vastausta! -Bella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Nämä kengät olivat postaushetkellä myynnissä Vaasan Modassa, joka myy Guessin tuotteita. Toivottavatsi tästä on apua sinulle :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...