torstai 5. syyskuuta 2013

Chanelintuoksuinen päivä

Heippa kaikille! Eilinen päivä osoitti, että vuorokauteen saa mahtumaan kaikenlaista, kun oikein yrittää. Lisätunteja vuorokauteen ei herunut anomuksista huolimatta, joten päivällä vähän kiire kirpaisi, mutta iltaa kohden meno sitten rauhoittui sopivasti pientä juhlintaa varten.

Oikeastaan aikaa ei vie työnteko, vaan siirtymät paikasta toiseen, parkkipaikan etsimiset ja muut kommervenkit matkan varrella. Joka tapauksessa saimme vietettyä hääpäiväämme siinä lomassa ihan mukavasti.

Tämä Tone Finnangerin Tildan ateljeessa -kuva ehkä kuvaa parhaiten olotilaa ja tunnelmaa :)


Ranskalainen suklaakakku heti keskiviikkona aamusta. Kaloreita ziljoona ja aah niin hyvää! Tosin tämän kun nappasin innoissani tyhjään vatsaan, niin tunnin päästä jo etsiskelin gefilus-purkkia kaapista...


Ruusun tuoksu on aina yhtä maaginen sekoitus aisteille. Jos nyt joku sellainen lukee tätä, joka on keksinyt ruusun tuoksun, niin peukkua sille. Hyvä juttu. Tykkään. Lisää samanlaista!


 Päivän pieni hetki auringossa, tuulessa ja meren tuoksussa.


Tämän sain mieheltäni lahjaksi. Tästä kerroin postauksessani keväällä, ja nyt toiveeni toteutui tällä tavalla :) Mieheni lahja on vielä ulkomailla, kun posti ei kulje ja kusti ei polje.


Huumoria ja hempeilyä sopivina annoksina.


Kävimme ulkona syömässä, ja myöhemmin päästiin sitten vielä kilistelemään rauhassa.


Nyt vähän harmittaa, että otin parturiajan torstaina kukonlaulun aikaan aamulla, mutta tuleepahan sekin sitten hoidettua. Eihän mun tarvitse olla hereillä tuolissa. Sehän riittää, että parturi on. Juoksut eivät lopu tähän, sillä passi on menossa vanhaksi, ja sehän ei sovi ollenkaan reissu-intoilijalle. Passikuvaan on mentävä, ja loppupäivä menee kauhistellessa, että tuoltako mä nyt sitten oikeasti näytän.

Jos edes saisi vähän hymyillä, eikä mustavalkokuvassa auta, vaikka kuinka laittaisi huulipunaa tai poskipunaa. Säikähtäneeltä pöllöltä näyttää kumminkin. Pelästyisitte, jos laittaisin tänne blogiin, ja  teiltä menisi sitten iltaunet, ruokahalut ja fiilikset ja koko viikonloppu, kuukausi ja vuosi pilalle. Ette uskaltaisi mennä sitten itsekään enää passikuvaan, ja kukaan ei sitten pääsisi matkustamaan. Ja sitenhän matkailu loppuisi, ja matkatoimistot menisivät konkurssiin ja kaikki olisi mun syytä. Säästän teidät ja koko maailman siltä harmilta.

Ai niin ja illaksi sitten on tiedossa Marimekon muoti-ilta. Saapa nähdä minkälaisia tuulahduksia sieltä tarttuu mukaan. Hei ihanuudet. Vietetäänpäs mukava päivä, ja jos nyt vähän on hiekkaa rattaissa välillä, niin hanaa vaan :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nyt oli muuten paljon kesäisempää tähän aikaan kuin silloin, kun menimme naimisiin. Silloin oli jo reilusti keltaisemmat lehdet puissa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ehkä pitää vähän viikonloppuna jatkaa juhlaa, kun arki-ilta hurahti niin nopeasti :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on muuten hassua, että joskus ei saa päivässä mitään aikaan, ja joskus ehtii vaikka mitä :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...