torstai 12. syyskuuta 2013

Askarteluvinkki sirkuttajille

Torstai on toivoa täynnä :) Arjen askareet ovat napanneet ison siivun kakusta, joten täytyypä ottaa kunnon pihtiote sellaisista asioista, jotka tuntuvat erityisen mukavilta, etteivät ne jää hässäkässä jalkoihin.Tänään on tarkoitus suunnistaa alennusmyynteihin. Sieltähän voisi vaikka tarttua mukaan jotain hyödyllistä (heräteostos) ja tarpeellista (turhake) :)

Päivän inspiraatiokuvat ovat tässä. Moni sisustaja on innostunut lintuhäkeistä. Tone Finnangerin kirjasta Tildan ateljeessa löytyy ohjeet tällaisten häkkien tekemiseen kankaasta ja paperista. Eihän sitä tiedä, jos vaikka innostuisi näpertämään :)

Minulla oli muuten nuorena lemmikkinä turkoosi undulaatti. Hankintahetkellä se tuntui hyvältä ajatukselta, mutta lintu olikin sellainen sirkuttaja, että nukkumisesta ei tullut mitään. Kokeilin kaikenlaisia konsteja, jotta lintu olisi kuvitellut illan ja yön jatkuvan, mutta niin vain tämä siivekäs järjesti trooppisen konsertin säännöllisesti ennen kukonlaulua. Tällainen kulttuurielämys saattaa olla hyvinkin viehättävää, mutta muutaman viikon valvomisen jälkeen alkoi tuntua siltä, että lintu hallitsi koko maailmaa. Yhteiselomme päättyi sitten kauniilla tavalla, kun se pääsi tuttavan hoitoon.Nytpä lähdenkin kurkkimaan, mitä torstaikalenterilla on tarjottavana. Leppoisaa päivää kaikille!

Kuvat: Tone Finnanger, Tildan ateljeessa -kirja

9 kommenttia:

 1. Tosi kauniita lintuhäkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kankaan kieputtaminen rautalangan ympärille vaatii hippusen kärsivällisyyttä :)

   Poista
 2. Oih ihania, todella kauniita!! :) Pitääkin tutustua näihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen häkki voisi olla myös kivan värikäs, jos tekisi sen erilaisista tilkuista :)

   Poista
 3. Tälläisiä olisikin kiva askarrella! Täytyy yrittää etsiä kyseinen kirja kirjastosta/kirjakaupasta :)

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...