perjantai 27. syyskuuta 2013

After Fighting Star

Heippa kaikille ja terveiset musiikin maailmasta. Täällä sulatellaan eilisen esityksen makupaloja. Wasa Teater tarjosi isolla näyttämöllä maittavan esityksen nimeltään Fighting Star. Ohjaaja Maria Sid kertoi ennen esitystä, että luvassa on samassa paketissa rokkia, draamaa ja urheilua.

Tarinassa päähenkilö sisuuntuu vastoinkäymisistä ja ryhtyy naisnyrkkeilijäksi. Tie ei ole helppo, ja vastustusta tulee ovista ja ikkunoista. Siinä ohessa seurattiin paria muutakin juonta, joissa halu menestymiseen kasvaa suureksi, ja mitä siitä sitten seuraakaan.

Ehkä esityksen parasta antia olivat hienot lauluosuudet ja musiikki. Nuoria lahjakkuuksia rooleihin on haettu koe-esiintymisten kautta, ja he hoitivat oman osuutensa virkistävän raikkaasti. Lopputulos on ison porukan yhteistyötä. Tykkäsin koreografiasta, joka on Marko Keräsen käsialaa. Hän on tullut tutuksi Tanssii tähtien kanssa- kisan valmentajana. Lavastuksessa panoksensa on antanut Mikki Kunttu, joka taitaa tällä hetkellä olla kysytty tekijä monen esityksen taustalla.

Jennie Storbacka

Susanna Ujanen, Ksenia Timoshenko, Marco Luponero, Cassandra Lindholm, Paulina Biström, Sofie Lybäck

Geir Rönning, Carolia Storrank

Paulina Biström, Susanna Ujanen, Sofie Lybäck, Cassandra Lindholm, Ksenia Timoshenko

Carolina Storrank, Ksenia Timoshenko

Sofie Lybäck, Valtteri Keinänen, Susanna Ujanen, Jennie Storbacka, Paulina Biström

Väliajalla tarjoiltiin viiniä suolapalojen kera. Siitä tulikin mieleen, että täytyisi tehdä pientä naposteltavaa viikonlopuksi. Loppujen lopuksi cocktail-tikkujen valmistamiseen ei mene hirveästi aikaa, kun pääsee vauhtiin.

Eilinen venähti vähän myöhempään, kun pää kävi kierroksilla vielä esityksen jälkeen. Tänään onkin sitten tervaa rattaissa, eikä varsinkaan viikonloppusiivous houkuttele yhtään. Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan. Mukavaa perjantaita!


Kuvat: Wasa Teater, kuvaaja Frank A. Unger

2 kommenttia:

  1. Teatterissa on välillä niin ihana käydä, varsinkin jos esitys on hyvä ja mukaansa tempaava. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musiikkiesitykset ovat viihdyttäviä ja vastapainoa arkeen! Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...