maanantai 2. syyskuuta 2013

Aamiainen Tiffanylla...or not

My Monday Morning tulee tässä. Toivoisin, että se olisi ollut Tiffanylla, mutta oma aamu-look muistuttaa enemmänkin tyynykasassa pyörinyttä spanielia. Tukka ei ole nutturalla, eikä näistä suortuvista sellaista saisi kyhättyäkään ilman pidennyksiä. Kimalletta ja säihkettä löytyy lähinnä väsymyksestä kiiltelevistä silmistä, mutta kyllä tästä ihan kelvollisen päivän saa aikaan silti :)

Takana on nimittäin aivan loistavat unet uuden tyynyn parissa. Yleensä en juurikaan shoppaile mitään sunnuntaisin, mutta eilen olin iloinen siitä, että kaupat olivat auki.


Ei aamua ilman Muumi-mukia, ja by Malene Birger tarjosi mukavampaa luettavaa aamuun kuin päivän sanomalehti :)


Tässä on uusi unikaveri. Kauppapaikka oli Jysk, ja valikoimaa oli todella paljon. Tarjoukset olivat vielä voimassa, joten kauheasti ei kirpaise, jos valinta ei osu nappiin. Olen kokeillut matkan varrella kaikenlaista, ja tämän pitäisi olla muodoltaan hyvä ja ergonominen niskoille.


Maanantai lähtee mukavammin käyntiin, jos ei tarvitse paniikissa lähteä liikkeelle.


Tämä paketti onkin teille ihanuuksille. Tulossa on lähipäivinä arvonta, ja palkinto on valmiina tässä paketissa. Kurkataanpa sisälle myöhemmin.


Puutarhassa näkyy syksyn merkit. Viiniköynnöksen lehdet ovat saaneet punaista väriä poskiin, ja kukat värjöttelevät kylmän yön jäljiltä. Huivi kaulaan ja menoksi päivän rientoihin. Mukavaa päivää sinulle!

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta tyynyltä. Uusi tyyny on mullakin hankintalistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu siltä, että tyynyt eivät kestä nykyään juuri mitään. Sitten, kun löytää hyvän tyynyn niin valmistus lopetetaan ja taas pitää etsiä uusi. No ehkä nyt onnistaa :)

   Poista
 2. Kävin myös tänään tyynyostoksilla samassa paikassa :) Ja tutulta kuulostaa tuo ikuinen etsintä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt myös etsiä hotellien tarjonnasta sopivaa, kun siellä pääsee myös kokeilemaan. Joskus saa myös ostaa tyynyn itselleen :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...