sunnuntai 4. elokuuta 2013

Vastassa George Clooney

Heippa kaikille ja terveisiä Lahdesta. Paikkakunta on vaihtunut päivän aikana, ja saavuin iltahämärissä ihan uusiin maisemiin. Täytyy sanoa, että maisemat olivat mukavat tuolla Pälkäneen ympäristössä. Kyllä Suomessa onkin  paljon vesistöjä.

Pitkän päivän jälkeen on vähän sumuinen olo. Vietimme mukavan iltapäivän rippijuhlissa sukulaisten kesken. Sää suosi mukavasti, kun pystyi olemaan pihallakin ilman sateen uhkaa. Juhlavaatteissa sitten lähdin suoraan tien päälle, ja matkan varrella olikin pakko pysähtyä vaihtamaan jotain mukavampaa. Joskus sitä ehtii päivän aikana monenlaista.

Nyt sitten alkaa taas hotellielämä pariksi päiväksi. Onneksi hotellin lähettyvillä oleva Valintatalo oli vielä auki. Sain iltamyöhään haettua juomista ja pientä syötävää. Autolla zombailu vieraassa kaupungissa ei ole aina helppoa. Illalla oli tosin vähän liikennettä. Osa keskustan kadusta oli suljettu. Sitten on nuo kieltomerkit ja yksisuuntaiset ja vielä sopivan parkkipaikan etsiminen.


Hyppelehtiminen öisillä kaduilla vieraassa kaupungissa ei ole mitenkään lempipuuhaani, mutta onneksi satunnaista kulkijaa ilahduttavat kaupungin valot ja näyttävät mainokset :) Tervetulotoivotus oli elegantti ja herrasmiesmäinen :)


 Täällä sitä ollaan siis uteliaina uuteen päivään. Toivotan sinulle oikein ihanaa alkavaa viikkoa. Kuulemisiin :)

Kuva: Lisbeth Dahl (ylempi)

5 kommenttia:

  1. Vietä hauska päivä Lahdessa - nykyisessä kotikaupungissani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mukava tulla visiitille vaihteeksi Lahteen :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...