lauantai 10. elokuuta 2013

Tunnelmavaloja kattaukseen

Elokuun hämärtyvä ilta sai minut innostumaan tunnelmavalaistuksesta. Olen vannoutunut kynttilöiden ja lyhtyjen kuluttaja, mutta tällä kertaa halusin kokeilla jotain muuta. Löysin kaupasta valaisinsarjan nimeltä Huvila, joissa oli pieni punottu kupu.

Vaihtoehtona oli myös valkoinen väri. Se olisi ollut varma valinta, mutta ajattelin kokeilla tällä kertaa tummempaa versiota, kun valo tuntui lämpimältä. Nyt on tullut muutenkin kauppoihin ihan kivasti erilaisia led-valosarjoja, jotka sopivat tunnelmanluojiksi.

Nämä kuvat otin lähinnä testikäyttöä varten, kun halusin kokeilla pöytävalaistusta tulevia illanistujaisia varten. 


Pakkauksen mukaan nämä käyvät myös ulos, joten kokeilen varmasti sitäkin ainakin takapihan terassille.Viikonloppu käynnistyi rehkimisellä, sillä tyhjensimme perennapenkin kokonaan kasveista. Uudet tuulet puhaltavat, joten vanhat mullat saavat lähteä, ja tilalle tulevat uudet kasvit. Viereinen pensasaita oli levittänyt juurensa niin tehokkaasti, että kasvien olo kävi ahtaaksi. Nyt oli aika laittaa kaikki uusiksi. Luultavasti laitan kasvit vasta keväällä. Helteiden mentyä ohitse oli mukava tehdä alta pois tämä lapiointihomma.

Mainitsin aikaisemmin täällä puuprojektista. Takapihan terassilla on kaksi kaadettua koivunrunkoa odottamassa lopullista paikkaa. Kiinnikkeet on nyt maalattu, ja puunrunko pääsee kohta uuteen "kotiin". Katsotaan nyt tuleeko siitä kelvollinen toteutus :) Toivottelen sinulle tunnelmallisia hetkiä viikonloppuun. Kuulemisiin!

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olin ihan itsekin yllättynyt niiden tunnelmasta. Ajattelin, että ei sitä kannata jouluun asti odottaa, kun nyt tekisi mieli jo laitella valoja.

   Poista
 2. Onpa kivoja! Löytyykö näitä jostain ketjukaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä löysin paikallisesta liikkeestä, joka ei ole varsinaisesti mikään ketju. Paketissa lukee kuitenkin Airam (Led Huvila). Ehkä netin kautta voisi löytyä...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kokeilen laittaa nämä terassille puuhun, ja laittelen sitten kuvia tänne :)

   Poista
 4. Argh!!! Nämä ovat Porvoosta loppu "suuren kysynnän vuoksi"! Metsästin alkuviikosta. Turhaan. Eli kadekadekade...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou. Kävin hakemassa tänään toisen satsin valkoisia varmuuden vuoksi, ja menekki näytti olevan täälläkin samanlaista.

   Poista
 5. Ihanat,juuri tällaiset sopis meidän kuistille...

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...