torstai 15. elokuuta 2013

Tildan prinsessapäivä

Tämä on yksi ensimmäisiä Tilda-hahmoja, joita olen ommellut. Into oli silloin harrastuksen alussa niin suuri, että ompelin kaksi samanlaista. Prinsessan päivä on tänään hempeä, ja asiaan kuuluu myös pieni kermakakku.

Tilda-harrastus alkoi aikoinaan pienistä ompelutöistä. Olin jo tehnyt kodin täyteen kankaisia sydämiä, ja hommaan piti saada uutta inspiraatiota. Olin muistaakseni Sinooperin järjestämässä käsityötapahtumassa, jossa eräs nainen esitteli ompelemiaan hahmoja. Ihastuin kovasti prinsessoihin, mutta epäilin omaa kärsivällisyyttä kokonaisen hahmon tekemiseen. Joskus kouluaikoina tein paljonkin vaatteita itselleni, mutta sitten siirryin muiden käsitöiden pariin. Välissä olikin sitten ollut pitkä tauko, kun olin tehnyt muita askarteluja enemmän. Tartuin kuitenkin toimeen ja tein ensimmäisen hahmon. Niitä on syntynyt sitten useampia, ja muutama on mennyt lahjaksikin :)Meillä syötiin eilen kakkua, ja tämä yksinkertainen resepti on nopea mutta herkullinen. Jujuna on kermavaahto, jossa on murskattuja ranskanpastilleja. Siitä tulee pirtsakka maku kuorrutteeseen. Leipurina toimi tytär. 
Eilen mainitsin postauksessa BB-voiteen kokeilusta. Tällainen tuubi sitten tuli kotikäyttöön, ja uusi sivellinkin tuli hankittua.


Perjantaiksi on ilouutisia teen ystäville. Käykäähän kurkkimassa seuraavaa postausta, sillä tarjolla on jotain lämmikettä tulevaan syksyyn :)

6 kommenttia:

 1. Nuo Tildat on suitten ihania :)...minä en ole vielä uskaltanut ompelemaan ruveta, vaikka mieli tekisikin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi kans silloin pitkän tauon jälkeen, että piti opetella uudestaan koneen käyttö. Pienistä onnistumisista kohti isompia haasteita :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. En taida uskaltaa katsoa uusimpia ohjeita, kun taitaisi tulla kallis reissu kangaskauppaan :)

   Poista
 3. Ihana Tilda, tosi kaunis! Ja nam mikä kakku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku loppui niin nopeasti, että täytyy melkein saada viikonloppuna toinen samanlainen :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...