tiistai 13. elokuuta 2013

Tavaralle uusi elämä

Syksy ja pimenevät illat ovat olleet aina sellaista aikaa, jolloin on mukava tehdä jotain uutta. Kesällä puuhastelu yleensä keskittyy ulkona olemiseen ja puutarhaan. Iltojen hämärtyessä sisätilat alkavat vetää puoleensa enemmän, ja moni vanha tavara saa uuden käyttötarkoituksen tai tuunauksen.

Eilen satoi niin rankasti vettä, että tartuin muutamiin kirjoihin hakemaan pientä inspiraatiota. Näihin aikoihin yleensä tipahtaa luukusta myös paikallisen opiston kurssitarjonta seuraavalle vuodelle. Siellä on tullut kokeiltua vähän erilaisia käsityö- ja ruokakursseja. Porukassa on mukava kokeilla kaikenlaista, ja sitten voi harrastusta jatkaa kotona omaan tahtiin. Saa nähdä mitä tänä vuonna on tarjolla, ja löytyisikö sieltä mitään kivaa.

Nämä kuvat löysin Anna Örnbergin kirjasta, jossa vanhoille tavaroille annetaan uusi elämä. Ruokailuvälineiden käyttäminen sisustuksessa on kiinnostanut pitkään. Varsinkin vanhat ja koristeelliset aterimet sopivat esimerkiksi kehyksiin ja tauluksi seinälle.


Taulun kehyksistä voi tehdä monenlaista. Tässä koristeellinen ja romanttinen rasia pienille tarvikkeille.


Nyt jo aurinkokin pilkistää ikkunasta yöllisen rankkasateen jälkeen. Mukavaa päivää sinulle :)

Lähde: Anna Örnberg, Nytt liv åt gamla prylar. Kirjan kuvat Tommy Durath

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Näpertäminen vie joskus aikaa, ja on siitä välillä vaivaakin, mutta kyllä vastapainoksi sitten saa myös iloakin arkeen :)

      Poista
  2. onpas ihkut ! Mä etin kesän ajan edukkaita ruokailuvälineitä omaan tuunaukseeni, mut aina löytyi vaan kalliin puoleisia...etsintä jatkuu ;)

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...