torstai 29. elokuuta 2013

Syksyn askartelut käyntiin

Askartelunurkkauksesta on tänään pyyhitty pölyt, ja kohta ollaan työn touhussa. Kävyt, oksat ja risut on kerätty, ja nyt on aika miettiä seuraavaa siirtoa. Tällä kertaa olen viehättynyt maanläheisistä väreistä. Materiaalit eivät myöskään ole kovin mutkikkaita. Oikeastaan tarvitsen vain kakkupaperia, nauhaa, sanomalehtiä, pitsinauhaa, vähän lankaa, koristeita ja narua.

Ulkona on ollut sen verran kesäistä, että joulusta ei paljon kannata vielä puhella, mutta sekin on ollut mielessä. Nyt on ihan sopiva aika miettiä jo pieniä askarteluja, joita voi antaa sitten myöhemmin lahjaksi.

Kakkupaperi on ollut suosikkimateriaali jo pitkään. Melko edullinen materiaali, josta saa piristystä vaikkapa lahjapussiin.


Pidän myös paljon kontrasteista. Helmet sopivat kaveriksi myös risuille, eikä vain juhlamekkoon. Voisikohan joku loihtia Linnan juhliin tänä vuonna näyttävän koristeen ekomeiningillä oksista ja risuista...


 Sanomalehti on luottometeriaali, joka taipuu moneksi.


Tässä on kierretty juuttinarua kunnon kerrokset. Somisteeksi vielä pitsikukat.


Askartelutunnelmissa toivottelen sinulle mukavaa loppuviikkoa, sillä huomenna on jo perjantai. Yes-Yes!

Kuvat ja ohjeet: Tiimari

6 kommenttia:

 1. Kauniita olet askarrellut suosikkini oli tuo risut ja helmet yhdistelmä ja sitten kakkupaperi..
  Minäkin olen kerännyt kuusen ja männynkäpyjä paljon..ja olen laitellut aina risujen kaveriksi helmiä ja helminauhaa..ja niin tulee myös minun askarteluihin..tarvitsen sprymaalia valkoista muutamaan käpyyn...kauniita nauhoja ja niitä helmiä..viimevuonna tein männynkävyistä ison kranssin se on kauhian painava mutta kun on ollut isännän kaapissa se on hieman kärisnyt eli kaipaa minun korjaavaa kättä..
  Joulu on ollut minunkin mielessä paljon, olen miettinyt värejä..jouluvaloja, kuusta ja kaikkea ihanaa..kynttilöistä puhumattakaan ja kakkupaperia lasipurkin kylkeen saa romanttisia lyhtyjä..huohh lista on loputon ja nytkin tekeillä on iso tilda enkeli..jolle pitäisi vaateet suunnitella..pirttikalustokin on vielä hiomatta joten ei meiltä työt lopu..kivaa ei tuu aika pitkäksi :)
  laittele taas kuvia tekeleistäsi niitä on kiva katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulusta tulikin mieleen, että meilläkin ehkä tykätään kaikkein eniten siitä valmistautumisesta ja tunnelman rakentamisesta. Sitten, kun aatto on ohi, niin mieli on jo kohti kevättä. Olisipa muuten ihana nähdä kuva tekeillä olevasta isosta Tilda-enkelistä, kun se valmistuu :)

   Poista
 2. Onpa todella kauniita! Näissä näkyyne ensimmäisetkirpeät syysaamut, jotka on IHANIA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista myös toivon syksyltä. Kirpeää,raikasta ja aurinkoista säätä ilman loskaa ja räntää :)

   Poista
 3. Tosi kauniita :) tulee heti itsellekin fiilis, että pitää taas päästä askartelemaan :) Blogissani on sinulle haaste,vastailet jos ehdit tai intoa on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä tulla kurkkimaan blogiisi :) Mukavaa päivää!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...