maanantai 5. elokuuta 2013

Stranger in the city

Niin on taas yksi päivä lähes pulkassa, vaikka lunta ei olekaan. Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen lähti ihan mukavasti liikkeelle, vaikka pieneen tahmeuteen olinkin varautunut. Päivä Lahdessa on kulunut sutjakkaasti.  Ensimmäinen yö hotellissa on usein sellainen, että toinen silmä on puoliksi auki. Eilen varsinkin mietin, että herääköhän sitä kelloon, ja sitten oli kylmä ja kuuma :) Onneksi oli vedenkeitin, jolla sai kiehautettua ihan oman teehetken!

Pääsin tarkastelemaan Hotelli Seurahuoneen ilmettä remontin jälkeen, ja täytyy sanoa että uudistunut ilme oli raikas. Tässä aamiaishuoneen tunnelmaa kuohuvan kera.


Pienellä tauolla osui silmiini aivan hurmaava pieni kirja, josta löytyy monta mukavaa vinkkiä puutarhaan.


Tämä kuva on Hotelli Seurahuoneen aulasta. Raidat toistuvat monissa tiloissa tehosteina. Lisäksi täytyy mainita hotellin italialaishenkinen ravintola Trattoria, jonne täytyy ehdottomasti päästä maistamaan herkkuja.


Tänään on tullut laitettua taas tossua toisen eteen, joten pieni jalkakylpy olisi kovasti paikallaan. Ostoksille en ole vielä ehtinyt, mutta eiköhän illasta jää aikaa pieni piipahdus, jotta pääsisin vilkaisemaan paikallista tarjontaa. Lupaan laittaa tänne heti ensimmäisen söpöliinin, joka vangitsee katseeni :)

Toivottavasti sinulla on ollut hyvät öljyt maanantairattaissa, että kaikki on sujunut hyvällä meinigillä :)

6 kommenttia:

 1. sulla tuolla alla näkyy kirja lahjoja luonnosta. On kyllä ihan mahtava kirja. miullakin se on omana ja ihastuin ikihyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans niin kovasti lahjoista, jotka on tehty puutarhan ja luonnon antimista :)Tuntuu siltä, että lähiaikoina on ilmestynyt paljon sellaisia kirjoja, jotka haluaisi hankkia.

   Poista
 2. Niin, katselin juuri kotini lähellä olevan ravintolan kuvia. Ihan nasta mesta. Aleksilla kävelen lähes päivittäin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaankohan kävelty samoja katuja alkuviikosta? Olisi pitänyt laittaa neilikka paitaan tunnistamiseksi :)

   Poista
 3. Trattoria on minulle uusi tuttavuus. Lahdessa on pari todella käymisen arvoista ravintolaa ja yksi eritäin käymisen arvoinen pub: Teerenpeli. Nyt äkkiä yhdelle näkäräiselle! :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia. Hyvää työviikon jatkoa!

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...