keskiviikko 7. elokuuta 2013

Simpukka-askartelua tiedossa

Vihdoin kotona. Kylläpä tuntuikin aivan luksukselta laittaa oloasu ja pehmoiset sukat jalkaan ja astella niillä kotoisilla lattioilla. Heinä-elokuun aikana on kertynyt mittariin melkoisesti kilometrejä, joten autossa istuminen puudutti jonkin verran loppumatkasta. Sitten kun ei ole enää uutta katsottavaa, ja maisemat ovat liian tuttuja, alkaa väsymys hiipiä jäseniin.

Matkalta löysin tällaisen simpukkakranssin, ja mietinkin, jos tällaisen saisi tehtyä omista aineksista. Olen muutenkin innostunut simpukoista, ja käytän niitä kattauksissa. Palautumisen jälkeen täytyy tarkistaa materiaalitilanne.


Kauppoihin oli tullut jo jonkin verran syksyn mallistoa. Espritillä oli tällainen vähän Chanel-tyyppinen hame, jota ajattelin työkäyttöön erilaisiin tilaisuuksiin. Asuun kuului myös jakku, mutta se ei ollut oikein omaa tyyliäni.


Eilinen aamu alkoi tyynellä järvimaisemalla, ja näkymä oli vielä tallella illallakin. Mittari hipoi kuumia lukemia, eikä tuulikaan päässyt viilentämään.


Nyt täytyy mennä purkamaan matkalaukku ja tarkistaa jääkaapin tilanne. Tutut arkiset askareet täyttävät päivän. Jostain pitäisi saada vaihtopohkeet näiden jumittuneiden tilalle. Tänään taitaa olla myös sateen ropinaa tiedossa. Ihanaa päivää sinulle!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Järven tyyni maisema sai kyllä hiljaiseksi. Silloin pysähtyy ajattelemaan, kuinka ihanaa on, että meillä on niin paljon luontoa.

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...