torstai 1. elokuuta 2013

Riviera Maison -tötterö

Popcornin valmistaminen on aina yhtä hauskaa. Mikropoppareiden tekeminen on lisäksi todella helppoa. Muistan, kuinka joskus pienenä tein ensimmäisen kerran popcornia kattilassa. Pussillinen maissinjyviä laitettiin pohjalle, ja hetken päästä alkoikin sitten melkoinen jytinä. Se oli jotenkin pienenä ihmeellistä, kuinka kattila olikin täynnä valkoista herkkua.

Nämä paperiset tötteröt ovat Riviera Maisonin. Olen käyttänyt näitä juhlissa poppareiden tarjoiluun, vaikka voihan niihin laittaa muutakin. Tötteröt voi myös tehdä itse jostakin muusta paperista.

Lisää tötteröitä linkissä:  Karkkitötterö sinulle!


Näihin töttöeröihin on tarjolla myös erilliset telineet, jotta koko komeus pysyisi pystyssä. Niitä minulla ei kuitenkaan ole, vaan olen sitten soveltanut vähän tilanteen mukaan laittamalla ne kulhoihin pystyyn.


Tässä sitä nyt sitten ollaan odottamassa, että kun lakkaa satamasta, niin haetaan lakkaa satamasta. Sorry. En voinut vastustaa kiusausta laittaa tähän sanaleikkiä :) Siis tarkoitus olisi mennä leikkaamaan pensasaitaa. Toivottavasti piskot vaihtavat paikkaa, ettei mene päivä harakoille.


Päivä on mennyt myös työjuttujen tekemiseen, vaikka lomalla pitäisi vielä olla. Olen valmistellut maanantain reissua ja siihenhän tuhraantuu helposti aikaa. Onneksi sunnuntaina on tiedossa kivat juhlat, kun sukulaistyttö pääsee ripille :)

8 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea :) Meillä on synttärit esikoiselle tulossa, niin nämä olisi kivat. Näihin sit keksii vaan jotain laitettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää, ja juhlien järjestämiseen saa itsekin uutta inspistä.

   Poista
 2. Täällä tulee tällä hetkellä vettä, kuin saavista...ja aurinko paistaa. Seisoin tuolla teransslla, mutta oli pakko tulla sisälle, kun meinasi kastua...:)
  Ihanat töttärät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli sellaista pientä tihkusadetta. Ei alkua eikä loppua näkyvissä :)

   Poista
 3. Hauska idea laittaa poppareita tötteröihin :) Noi tötteröt ovat tosi kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jokaiselle oma tötterö, niin ei tarvitse kilpailla kulhosta :)

   Poista
 4. Onpa söpöjä! Ja hyvä idea. Itse olen lastensynttäreille tehnyt lahjapaperista tötteröitä karkeille myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperista saa tehtyä tosi kivat tötteröt juhlan teeman mukaan. Nämä Riviera Maisonin tötteröt olivat tarjouksessa, niin tuli kokeiltua :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...