torstai 15. elokuuta 2013

Pika-arvonta nopeille

Nyt sinulla on mahdollisuus saada ihana teehetki pienellä vaivalla. Posti toi kotiini aivan ihanan Nordqvistin teelähetyksen. Olen vannoutunut teen ystävä. Ihanuuksia on kiva jakaa, joten haluankin laittaa hyvän kiertämään antamalla sinulle mahdollisuuden pieneen palkintoon. Syksyisiin hetkiin tarvitaan pientä lämmikettä.

Viikonlopun kunniaksi suoritan pika-arvonnan. Palkintona on tämä Nordqvist Mint Berry -teepakkaus. Se on vihreä tee, jossa on lisänä mintun lehdet sekä omenan ja vadelman palaset. Laitanpa pakettiin mukaan vielä muutaman kivan rintamerkin.

Osallistumisohje: Kommentoi tätä postausta kertomalla omasta tee-kokemuksesta, parhaasta teestä tai miksi haluaisit tämän teepaketin. Kaikki voivat siis osallistua tähän arvontaan.

Vastausaikaa on perjantaihin 16.8. klo 24.00 asti.
Voittaja arvotaan viikonlopun aikana ja julkaistaan maanantaina yhdessä käynnissä olevan Neljän tähden arvonnan voittajan kanssa.

Siihen voit osallistua vielä sunnuntaihin asti tässä linkissä: Neljän tähden arvonta

Onnea arvontaan. Ihania hetkiä toivotellen!

17 kommenttia:

 1. Tee on tullu hyvänä vaihtoehtona minun kahvihampaan rinnalle.
  Ei päivää ilman teetä.-Ritva

  VastaaPoista
 2. Paras teelajike on ruotsista ostettu mansikanmakuinen tee!

  VastaaPoista
 3. Pienenä tyttönä äiti ei antanut juoda kahvia, niin sain vaihtoehtoisesti teetä juoda. Kaakaosta kun en ole välittänyt oikein koskaan.
  Tee toimii nyt vanhempana kahvin rinnalla, vähentämässä kahvikupillisten määrää päivän aikana.
  Lempimakuni tee valikoimassa on muumimamman voimajuoma ;) eli siis mustaa teetä raparperin ja mansikan aromeilla :) NAM, todellista voimajuomaa :)
  Tuo palkintona oleva tee vaikuttaa maultaan todella hyvältä, olisi ihana päästä testailemaan :)

  VastaaPoista
 4. Minun aamujuomani on iso termarillinen teetä, jonka sekoitan rooibus-teestä ja Chinese-teestä. Valmistusmenetelmä ei ole oikeaoppinen, sillä teen sen kahvinkeittimessä (siis tätä tarkoitusta varten varatussa): teenlehdet suodattimeen. Nyt voisi vaihteli virkistää...

  VastaaPoista
 5. Minun lemppariteeni on Turkista ostettu omenatee.

  VastaaPoista
 6. Iltasella maistuu vihreä tai valkoinen tee... Lämmittää ihanasti!

  VastaaPoista
 7. Iltaisin tulee juotua teetä,marjan makuiset ovat suosikkiani sekä kamomilla.Sinulla on ihana blogi,mukavaa syksyn alkua:)

  VastaaPoista
 8. Minulla ei ole erityistä mieliteetä, vaan vaihtelen ja olen utelisa maisteleen erilaisia sekoituksia. Joka päivä kuitenkin juon teetä. Kaikilta matkoilta ostelen erikoisuuksia.

  VastaaPoista
 9. kaikki marjaisat teet on hyviä mutta muistelisin että joku vaniliateekin oli kerran hyvää.Mielelläni testaan aina uutta joten tavoittelen voittoa =)

  ihania noi rintamerkitkin =)

  VastaaPoista
 10. Olen juonut lähinnä mustaa teetä ja eniten pidän siitä hyvin haudutettuna, olisi kiva kokeilla jotain uusia makuja :)

  VastaaPoista
 11. Keisarin morsian on kestosuosikki,kesät talvet :) Uudempi suosikki on Skipperin piparminttutee.Olen kokeillut montaa vihreää teetä,mutta vielä ei ole kolahtanut. Tämä Mint Berry on uusi tuttavuus,joten voishan sitäkin kokeilla!

  VastaaPoista
 12. Keisarin morsian on kestosuosikki,kesät talvet :) Uudempi suosikki on Skipperin piparminttutee.Olen kokeillut montaa vihreää teetä,mutta vielä ei ole kolahtanut. Tämä Mint Berry on uusi tuttavuus,joten voishan sitäkin kokeilla!

  VastaaPoista
 13. Oon toivoton kahvikissa, mut olen yrittänyt löytää nimenomaan hyvää vihreää teetä (terveysvaikutukset ja blaablaa) siinä vielä onnistumatta. Mielelläni tämän testaisin...

  VastaaPoista
 14. Teetä voi juoda miten paljon vaan ja parasta se on haudutettuna, pussiteet ei juuri sytytä. Suosikkeja on monta, mutta ehdoton ykkönen on perinteinen Earl grey :)

  VastaaPoista
 15. Aamuni ei ala ilman teetä. Kahvikupillisen juon sitten teen jälkeen :)

  VastaaPoista
 16. Ystäväni tarjosi minulle kupillisen Forsmanteen Paratiisi teetä, ai että oli hyvää :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos kaikille osallistumisesta arvontaan. Voittaja julkaistaan maanantaina. Mukavaa viikonlopua!

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...