lauantai 10. elokuuta 2013

Pieniä tunnelmapaloja

Tulipas tästä postauksesta tunnelmaltaan kaihoisaa herkistelyä. Ehkä se johtuu siitä, että nyt haluaa nauhoittaa kaikki herkut kesämuistiin, jotta niitä voi sitten nautiskella pakkasilla. Meillä on menossa tällainen jätskidieetti. 

1. Huolehdi siitä, että jäätelöä on aina pakkasessa. Sen voi valmistaa myös itse.
2. Pidä vohvelitötteröt sopivalla etäisyydellä pakastimesta.
3. Valmista jätskitötterö niin usein kuin mahdollista. 
4. Muista nuolaista ennen kuin tipahtaa.
5. Palaa kohtaan yksi :)Lähes kaikki veden olomuodot ovat kiehtovia, mutta tämä vei voiton tällä kertaa.


Edellisessä postauksessa esittelemäni tunnelmavalot ovat päässeet iltahämärissä koivun oksille. Puuprojekti on nyt päätöksessä. Koivunrunko on kiinnitetty terassin kulmalle, ja siinä se nyt sitten toimii "naulakkona" kakenlaisille koristeille.


Saapa nähdä, miten nämä kuvut kestävät syksyistä kosteutta ja piskottelua.


Menimme toiveikkain mielin leffavuokraamoon etsimään sopivaa katsottavaa, mutta lähdimme tyhjin käsin kotiin valmistamaan pientä purtavaa. Hyllyt notkuivat komediaa, draamaa, jännäriä, mutta mikään niistä ei oikein kolahtanut. Olisikohan helpompi valita, jos olisi vähemmän valinnanvaraa?
 

Nyt on juuri oikea ajankohta suunnitella myös rapujuhlia. Aikomuksena on pitää tässä alkusyksyllä pienimuotoiset kekkerit. Saksiniekkojen syöminen käy kovasti askartelusta, ja hyvässä seurassa niiden parissa kuluu mukavasti aika. Oletko sinä rapujen ystävä, tai oletko ollut mukana rapujuhlissa?

Meillä siitä on tullut pienimuotoinen perinne, ja silloin on mukava laittaa pöytään raputeemaan sopivat liinat ja koristeet. Kaikki ruokailijat eivät välttämättä ole rapujen ystäviä, joten yleensä tarjolla on jotain muutakin syötävää.

Iloisen herkkiä elokuun hetkiä toivotellen jokaiselle. Ihanaa, kun käytte kyläilemässä täällä juttujeni parissa:)

4 kommenttia:

 1. Kaikenlaista ihanaa, jätskiä ja järviä! Ravut eivät houkuta, emmekä niitä harrasta ollenkaan! Kalaa syömme ja kalastamme, mutta jostain syystä muut vedenelävät ovat minulle vastenmielisiä. Lapsena oli pkko kaikkia maistaa, joten ehkä se jäi siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikäläinen on vähän myöhään herännyt rapujen suhteen. Ehkä enemmän pidän sitä seurusteluna ja sellaisena illanviettotapana.

   Poista
 2. jos tykkäätte paljon katsella vuokraleffoja niin suosittelen netflixiä teillekkin. 8 € kk maksaa ja saapi katella arjattomasti leffoja. meillä se on ollu nyt puolisen vuotta ja meillä tykätään ja paljon. kokeilkaa ihmeessä sillä ekan kuukauden saa tietääkseni ilmaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä vinkistä. Se olisikin kätevä tapa valita leffa silloin, kun huvittaa. Sehän siinä on varmasti hyvä, että leffan voi lopettaa kesken ja valita uuden tilalle. Halvemmaksikin varmaan tulisi pitkällä tähtäimellä.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...