maanantai 26. elokuuta 2013

Penkojaiset kahdeksalla eurolla

Heippatihei. Onko maanantaisukat makkaralla vai onko päivän koitoksista selvitty hymy huulilla :) Täällä kipaistiin heti töiden ja velvollisuuksien jälkeen autolla naapuripaikkakunnalle. Aamulla näin ilmoituksen, että sisustusliike (Pieni  Paratiisi) automatkan päässä on lopettamassa ja kaikki myydään -70% alennuksella.   Meikäläisen ale-löydöt maksoivat yhteensä 8 eur, joten harmitus ei ole suuri, vaikka osa jäisikin vähemmälle käytölle.

Kauppa on ollut hauska yhdistelmä, sillä siinä on ollut parturi, hevostarvike- ja sisustusliike samassa. Parturoinnin ja värjäyksen jälkeen voi samalla keikalla ostaa shampoon ja ratsastusssaappaat :) Tänään oli alennusmyynnin ensimmäinen päivä, joten tavaraa oli vielä jäljellä.

Ostin pari tulitikkurasiaa, kangaskassin, servettipaketin, puukyltin ja tuollaisen rautalankakoristeen. Eiköhän näille jotain käyttöä löydy.


Nyt onkin sopiva aika tehdä lämppäreitä. Se on sopivaa pikaruokaa, kun pitää loihtia nopeasti jotain. Karjalanpiirakoiden päälle laitetaan ketsuppia, tonnikalaa, tomaattiviipaleita, oreganoa ja juustoa. Sitten vain lämpimään uuniin. Kuulemisiin ihanat!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Aina sitä jotain löytyy, kun tarkasti penkoo hyllyt ja laatikot. Vähän jouluistakin, mutta muutaman kuukauden päästä jo niitäkin tarvitaan :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...