keskiviikko 14. elokuuta 2013

Nurkkien tuuletusta

Iltojen viilentyessä on mukava taas kääriytyä pehmoisten tyynyjen ja torkkupeiton suojiin. Siksipä tutka pyöriikin sopivaa pehmoista lämmikettä etsiessä. Ajattelinkin käydä pienellä kierroksella katsomassa, jos löytyisi jotain kivaa syksyn väreissä.

Eilen illalla meillä siivottiin vinttiä ja katseltiin laatikon sisältöjä läpi. Mistä ihmeestä sitä tavaraa on kertynyt noin paljon? Tuli sellainen olo, että lava pihaan vaan ja romut ikkunasta menemään. Olen säästänyt kaikenlaista pientä tyyliin "jos joskus vaikka tarvitsee". Ei niitä ole vuosikausiin tarvittu, niin kauanko niitä sitten pitäisi säästää? Toisaalta olen joskus heittänyt innoissani pois sellaista, jota olisi myöhemmin kaivannut.

Joskus sitä haaveilee kodista, jossa olisi vain muutama harkittu esine and that`s it. Meikäläinen on oikein rönsylilja. On purkkia, purnukkaa, kaappia, pussukkaa, koria, matkalaukkua. :D Tykkään toisaalta myös siitä, että kodissa on eri aikakausilta esineitä ja huonekaluja, joilla on jokin historia.


Jos tekisi niin, että lupaisi viedä joka päivä jonkin tavaran kierrätykseen, niin eiköhän siitä tilaa tule :) Nyt siis uusi päivä ja uudet kujeet. Kuulemisiin!

Kuva: Lisbeth Dahl

8 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu samanlainen "jos joskus tarvitsen" ihminen, mieheni taas heittää surutta kamaa pois, puoliväli voisi olla hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös kova askartelemaan ja tuunailemaan. Laatikoissa on kaikenlaista nappia, nauhaa, paperia, pitsiä, teippiä, liimaa, kangaspaloja. Voi huokaus. Toisaalta. Olisiko se sitten kivaa istua tyhjässä ja siistissä kodissa käsiensä päällä :)

   Poista
 2. Tuo tavaroiden keräily ja toisaalta niiden väärien tavaroiden pois heittäminen on niin tuttua. Olen kuitenkin huomannut, että nykyisellään suurimman tyydytyksen ja onnen saan siitä, että pystyn järjestämään kaappeja ja luopumaan tavaroista. On ihan helpompi hengittää, kun tietää mitä omistaa eikä roinaa ole liikaa nurkissa. Tämän kun vielä muistaa kohdatessaan ihania uusia sisustushoukutuksia kaupoissa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hyvn sanottu. Siivotessa tuli sellainen helpottunut olo, että nyt on tämän tavaran aika mennä. Niihin ei kyllä saisi kiintyä toisaalta liikaa.

   Poista
 3. Tuo minunkin pitäis tehdä mutta sitten muuttovaiheessa vasta varmaan huomaa sen turhan.
  Nimipäivä onnittelut-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuton yhteydessä on tullut heitettyä vähän ronskimmin tavaraa pois, mutta vieläkin sitä on liikaa :D

   Poista
 4. Sama täällä, kun katselen koteja joissa ei ole mitään turhaa, tuntuu, että tuollaiseksi minäkin kotini haluan, mutta kummasti sitä vaan kerää tavaroita ympärilleen....ja tykkään kyllä tästäkin...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua. Tuttuja tuntemuksia. Jostakin tavarasta ei haluaisi luopua vielä, mutta sitten tulee päivä, jolloin on valmis laittamaan sen pois. Ehkä se liittyy jotenkin elämän kulkuun.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...