torstai 22. elokuuta 2013

Muffinsseilla kohti rompetoria

Joskus päivä voi lähteä heti aamusta  lapasesta. Jos ei herää kelloon, niin jokin alitajunnassa saa hetken päästä pomppaamaan kuin vieteri ylös, kun ulkoa kuuluu sellaisia ääniä, jotka muistuttavat, että maailma on rullannut jo menojaan melkoisen tovin.

Siinä sitä sitten suditaan kuopissa kuin Aku Ankassa. Ei tiedä, mihin ryntäisi ensimmäisenä. Silloin olisikin hyvä, että kodin lattiassa olisi tällainen kompassilaatta. Siinä on kaikki ilmansuunnat selvillä pienellä vilkaisulla. Tosin se ei kerro yhtään, mihin laitoin puhelimen tai avaimet. Etelän suunta tosin on aina hyödyllinen. Siellä on luvassa lämpöä ja aurinkoa, ainakin kun jaksaa mennä riittävän pitkälle :)


Päivä alkoi paistaa heti, kun sain pienen muffinssin kaveriksi. Mausteena on appelsiinia sekä kakkupohjassa että kuorrutuksessa. Se teki makuun mukavan vivahteen.


Rakkaus mummokuppeihin on päättymätön. Kupit ovat kooltaan sen verran pienet, että kahvia niihin ei mene kuin pieni tilkka. Siksipä tykkäänkin käyttää niitä jälkiruoka-astioina.


Huomenna on tiedossa markkinat, joita olen odottanut oikeastaan viime vuodesta lähtien. Kyseessä on Juthbackan markkinat. Rannikolla on pienehkö kaupunki nimeltään Uusikaarlepyy, ja auton nokka kääntyy huomenna sinne. Matkaan varataan aikaa ja reppu täynnä evästä.

Tapahtumaa markkinoidaan Suomen suurimpana rompemarkkinatapahtumana.  Se on kyllä helppo uskoa, sillä valikoima on ollut todella kattava ja laaja. Lisäksi sieltä löytää erikoisuuksia, joita ei yleensä näy missään. Tarjolla on kaikkea mahdollista romuista design-tuotteisiin. Viimeksi oli yli 800 myyjää, ja tapahtuma on siitä hauska, että se alkaa perjantaina ja kestää koko yön lauantai-iltaan. Shoppailla voi siis myös illan pimeydessä :) Tarjolla on yleensä ollut niin paljon katsottavaa, että yksi päivä ei aina edes riitä.

Nyt toivottelen sinulle ihanaa torstaita, ja kuulemisiin :)

5 kommenttia:

 1. hauska postaus! kivaa päivää sinne :)

  VastaaPoista
 2. Ihana muffunssi asetelma ja joo muffinsit näyttävät ja maistuvat hyviltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muffinssi on siitä hauska tuote, että siitä voi tehdä loputtomasti erilaisia variaatioita maun mukaan :)

   Poista
 3. Ihanasti olet laittanut nuo muffinsit kahvikuppiin :) Kivaa reissua rannikolle!

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...