perjantai 16. elokuuta 2013

Metsän aarteita kotiin

Meidän kohdalle sattui muuten sellainen vanhanaikainen klassikkomoka. Olimme eilen siinä pisteessä kaikkien hommien jälkeen, että päätettiin hakea pizzat. Matkaa oli useampi kilometri, ja nälkäisinä kiiruhdimme tekemään tilausta. Saimme odottaa pizzoja aika kauan, emmekä väsyneinä muistaneet tsekata sisältöä. Ajoimme kotiin nauttimaan rauhassa ateriaa. No meillähän oli ihan väärät pizzat. Eikä siinä mitään, mutta molemmat olivat täynnä sinihomejuustoa, joka ei meikäläiselle kolahda jostain syystä ollenkaan.

No, eipä muuta kuin ajettiin takaisin autolla tilaamaan uudet pizzat. Myyjä antoi meidän pitää sitten kaikki pizzat, ja nyt on sitten jääkaapissa ylimääräisiä homejuustolla. Ehkä mieheni sitten popsii ne perjantai-illan kunniaksi, kun se on niin innokas homejuusto-fani :) 

Meidän edellä jonossa olevat saivat varmaan meidän pizzat. Heillä oli vielä kaiken lisäksi kiire lentokentälle. Tuskin tulivat kentältä enää vaihtamaan niitä oikeisiin.

Yleensä tarkistamme aina, että täytteet ovat oikeat, ja nyt kun se jäi väliin niin ekan kerran tuli väärät pizzat. Tykkäätkö sinä muuten homejuustoista?


Nyt on se aika vuodesta, jolloin erityisesti kiinnostaa metsän ja luonnon antimet koristelussa. Mustikan- ja puolukanvarvut laitan maljakkoon. Risut, oksat ja kävyt kerään valmiiksi jo joulun asetelmia varten.Plantagenissa näytti olevan myös havukasvit tarjouksessa. Olen yleensä tähän aikaan hankkinut sieltä sopivia havuja ruukkuihin


Toivottavasti viikonloppuna on hyvä sää pienellä luontokierrokselle. Oikein ihanaa viikonloppua!

Pika-arvonta on käynnissä tämän perjantain, ja isompi arvonta päättyy sitten sunnuntaina :)


Kuvat: inreda.com ja Housedoctor

9 kommenttia:

 1. Minä olen sinihomejuuston ystävä, pizzassa, piparin päällä, ihan miten vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun minäkin oppisin syömään. Täytyy harjoitella enemmän :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Multa puuttuu se homejuustogeeni. Ihan varmasti :)

   Poista
 3. Hih, minä rakastan myös homejuustoa <3 Harmi, että pitsat vaihtui mutta onneksi sait purtavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua onnekasta.Varsinkin joulun aikaan mies syö usein homejuustoa, ja tuntuu että koko jääkaappi tuoksuu sille :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :) Mulla on varmaan makuaisti tuohesta tehty.

   Poista
 5. Eikös homejuusto ole love it or hate ei välimuotoja. Ja minä inhoan sekä hajua, että makua (aivan hirveä). Onneksi saitte uudet pizzat.

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...