perjantai 23. elokuuta 2013

Iittalan vanerivakka

Hei kaikki te ihanuudet! Kävin tällä viikolla Iittalan Outlet -myymälässä, ja huomioni kiinnittyi tällaisiin laatikoihin. Ne vaikuttivat raikkailta ja keveiltä, joten tartuin esitteeseen. Vakka-säilytyslaatikot on tehty vanerista, ja niitä näyttäisi löytyvän myös valkoisena. Suunnittelijoina ovat olleet Elina ja Klaus Aalto.


Kätevyyttä näyttäisi lisäävän se, että laatikot voi pinota päälllekkäin esimerkiksi yöpöydäksi tai apupöydäksi. Kappalehinta ei ollut mitenkään edullisimmasta päästä (about 169 €), mutta ajattomuus tuo varmastikin tuotteelle plussaa.


Perjantai on lähtenyt täällä ihan mukavasti käyntiin. Hommat alta pois, ja sitten menoksi illanviettoon markkinahumuun. Täytyy pitää kukkaro kurissa, ettei mukaan tartu holtittomuuksia :) Ainakin kuvatuliaisia löytyy varmasti.

Sitten myös arkisempia asioita. Päivällä kotipihaan tulee sorakuorma, joten siinä onkin sitten hommaa viikonlopulle. Saapa nähdä, onko paikat kipeänä lapioinnin jälkeen. Toisaalta sitäkin on mukavampi tehdä vähän viileämmässä säässä, ettei aurinko porota hellelukemia.

Nyt täytyy hipsiä eväiden tekoon, että markkinamieli pysyy kierrellessä virkeänä.Toivotan sinulle aivan hurjan mukavaa perjantaita. Kuulemisiin :)

8 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...