torstai 29. elokuuta 2013

Hyppy tuntemattomaan :)

Tänään se sitten alkaa, nimittäin uuden harrastuksen ensi-ilta on jo niin lähellä, että alkuinnostuksen sekaan on ehtinyt hiipiä jo hermostumista. Hello Salsa ja latinalaiset rytmit. Täältä tullaan!

Olen aina tykännyt lattareista. Musiikki on letkeän tarttuvaa, ja muutaman tahdin jälkeen alkaa tanssijalkaa vipattaa. Näen jo mielessäni kaukaiset rannat, kuumat rytmit ja tanssitunnin, joka vie ajatukset kaukomatkalle. Leffoissa se näyttääkin helpolta, kun öljytyt lanteet keikkuvat notkeasti palmujen alla. 

Salsan harrastajia on todella paljon, ja meininki näyttää hauskalta. Sitten on se toinenkin pointti. Menemme tunnille mieheni kanssa, eikä meillä ole mitään kokemusta paritansseista.  Yhteistä tanssikokemusta on häävalssin verran. Sillä ei ehkä vielä saa pätevyyttä parisalsaan. Tässä täytyisi nyt sitten kuitenkin seurata jotain ohjeita, askelkuvioita ja paria.Tää nyt vaan on hullu idea.

Onkohan se hyvä juttu, että oma pari on niin tuttu ja läheinen? Mitä jos tunti onkin täysi katastrofi, eikä tästä tulekaan mitään? Intoa taitaa olla, mutta taito puuuttuu. Tai no mitä väliä sillä on, jos vaan tulee hyvä fiilis. No. Mä yritän nyt tässä sparrata ja vakuutella itseäni iltaa varten. Tänään on tutustumiskerta, ja sittenhän se nähdään, tullaanko maitojunalla pikaisesti kotiin :)

Tänään mennään, ja huomenna lasketaan rakot jalanpohjista. Ihanaa päivää sinulle!

Kuvat: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...