sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hopea Toffee is back soon

Kohta se on täällä, nimittäin kuluttajien lukuisten pyyntöjen, anomisten ja toiveiden täyttymys - Hopea Toffee. Cloetta tuo markkinoille suuren kysynnän vuoksi monelle lapsuudesta tutun klassikon. Hopea Toffeen juuret ovat 70-luvulla, ja se olikin aikoinaan mullistava karkki, jossa taidettiin jopa ensimmäisiä kertoja yhdistää salmiakkia ja toffeeta.

"Vanhoja herkkujen" fanit saavat jälleen siis ilouutisia. Juurihan tässä on toivuttu merkkareiden eli merirosvorahojen namustelusta. Cloetta ilmoittaa sivuillaan, että Hopea Toffeeta pitäisi olla saatavilla syyskuun alusta lähtien.

Lapsuuden karkkeihin liittyy aina vähän kommelluksiakin. Siellä sun täällä on pidetty Hopea Toffeeta hammasläkäreiden lottovoittona. Karkki muka vie viimeisimmätkin amalgaamit hampaista. No kyllähän se muistaakseni toimikin lähes pikaliiman tavoin. Jos suusta alkaa tulla sammakoita, niin hopeatoffeeta vaan menemään, niin leukaluut pysyy jonkin aikaa kiinni :) Niin. Ja onhan tämä klassikkoherkku kuitenkin voittanut Salmiakki Finlandian. Täytyypä kaivella aamukampa esiin ja kirmata sitten kioskille hakemaan oma pussi makutestiin :)


Lähde & Kuva: www.cloetta.fi

8 kommenttia:

 1. tätä onkin odotettu. miekun tykkäin täytekakut tällä kuorruttaa. heti lupasin miehen synttäreille leipasta kaakun tällä kuorrutteella ens kuussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas hyvä vinkki laittaa täytekakkuun :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Toivottavasti ovat varanneet varastot täyteen, ettei heti lopu :)

   Poista
 3. Toivottavasti on myös samanlaista etteivät ole muuttaneet koostumusta mitenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ettei vaan just se hyvä maku ole jätetty varastoon ja kokeiltu jotain uutta, joka ei ole yhtään samanlaista :)

   Poista
 4. Nyt kyllä kihahti vesi kielelle :D
  Alku- lakritsi on ollut mulle hopeatoffeen korvike, ihanaa päästä mussuttamaan tuota aitoa alkuperäistä!
  Toivottavasti maistuu yhtä hyvältä kuin muistoissani ;)
  Kun esim. pihlajat eivät näin aikuisiällä enää uppoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä myös toivon, että makumuisto on tallella :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...