sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hemmottelupäivä

Tänään ollaan oltu kuin Ellun kanat, ja näistä kuvista pääseekin vähän kärryille päivän ohjelmasta. Olen pitänyt oikeastaan hemmottelupäivää. Ihan kokonaan en ole arkisilta askareilta välttynyt, mutta lekottelua on mahtunut sopiviin väleihin. Ja mahtuihan iltapäivään vieraitakin.

Tässäpä päivän arvoitus. Mikä ei kuulu joukkoon?

a) Karhunkolöysä b) Ketunkojäykkä c) Sudenkorento

Puheet tästä vain pehmenee, joten taitaa olla parempi kertoa päivästä tällä kertaa kuvin :D


Yksi lempparikuvistani pöydällä. Hempeilyn lisäksi tämä kuvastaa luottamusta. Oletko koskaan pienenä leirillä tai muuten ollut sellaista leikkiä, jossa pitää leikisti kaatua huivi silmillä ja luottaa siihen, että kaverit ottavat kiinni :) Olen iloinen siitä, että vierellä on turvalliset käsivarret, jotka nappaavat kopin tarvittaessa.


Piristävä jalkakylpy sunnuntain iloksi :) Piparminttua rakeina ja geelinä. Tänään ei tarvinnut kokata, sillä mies leipoi pizzaa kaikille :)


Tupla dark jälkkäriksi. 


Vielä on sunnuntaita jäljellä, joten tässä ehtii vielä monta mukavaa asiaa. Lihakset viestittävät eilisestä lapioinnista, joten tänään on parempi ottaa iisisti.

Kaukoputkella näkyy jo uusi viikko. Mukava asia on se, että keskiviikkona on tiedossa neljän pariskunnan kokoontuminen. Yhdellä pariskunnista on muutto edessä ja samalla elämänmuutos kaupungista kauas saaristoon ja meren läheisyyteen. Rohkeat ratkaisut inspiroivat ja saavat innostumaan. On upeaa nähdä kuinka unelmat muuttuvat todeksi, ja joskus pitää ottaa isojakin riskejä.

Leppoisaa päivää ja virkistystä alkavaan viikkoon :)

4 kommenttia:

 1. On silmiä hiveleviä kuvia-Ritva

  VastaaPoista
 2. Energiaa uuteen viikkoon... :)

  (ja kiva: pizzakuva sai aikaiseksi nälän. Siispä jääkaapille. Bloggailu lihottaa. ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tämä sunnuntai-pizza-pahe, josta ei hyvää seuraa :) Ihanaa viikkoa sinulle!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...