lauantai 24. elokuuta 2013

Heart in it ♥

Eilinen markkinahumu loppui lyhyeen kuin kananlento, kun lauantai valkeni koko komeudessaan. Pihaan kipattu sorakuorma odotti paikallaan, joten lapioon oli tartuttava. Kyltin tekstiä mukaillen sydän ei ollut ihan mukana siinä hommassa, mutta välillä on hoidettava ikävätkin hommat mukisematta :)

Onneksi sellainen "aivot hyllylle" -homma vapauttaa mielen ajattelemaan ihan muita asioita. Siinä saikin rauhassa miettiä tuunausjuttuja. Hikisen urakan jälkeen oli mukava astella tupaan, kun liedellä odotti höyryävä kanakeitto. 


Nämä kuvat ovat myöskin Juthbackan markkinoilta. Ahkerat tuunaajat ja käsityöläiset olivat myymässä omia tuotteitaan. Virkatut pitsimatot olivat muuten todella suosittuja.Miten sinun viikonloppusi sujuu? Meikäläinen ottaa varmaan vatupassin esille, ja mittaa sopivan vaaka-asennon iltaa varten sohvalle. Päivän treeni tuli vähän niin kuin vahingossa, ja pohkeet saivat jo eilen kyytiä maraton-markkinoilla. Nyt toivoisinkin pitempää käsivartta, jotta se ulottuisi sohvalta keittämään teetä ilman turhia askelia.

Nythän on lauantai, joten laitetaan tilaukseen letkeä mieli ja onnelliset hetket. Ihanuuksia iltaan toivotellen!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Monen tunnin markkinakiertelyn jälkeen silmä lepää tällaisen pöydän ääressä, jossa on vaihteeksi väri-iloittelun jälkeen vaaleat sävyt :)

   Poista
 2. Söpöjä tauluja.Tuollaisia en huomannutkaan-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunapuista saa tehtyä kaikenlaista mukavaa :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...