maanantai 26. elokuuta 2013

GreenGaten myssyt ja huivit

Reipasta maanantaita kaikille! Nyt on sitten talvi tullut, tai ainakin tuntuu siltä. Päivällä kävelin ihan heppoisissa shortseissa, mutta illalla ei ollut enää kuin muutama aste lämmintä. Toisaalta se on merkki siitä, että eteisen vaatehyllyllä käy kohta kuhina. Aamuisin autokin on kylmän kostea, joten jonkinlaiset hanskat ja sormikkaat on kaivettava esiin.

GreenGate on tunnettu herkullisista sisustustarvikkeista, mutta niiltähän löytyy muutakin suloista. Pipossa ja kaulaliinassa on lisäksi pehmoiset karvatupsut :)


Viime syksynä olimme Italiassa aikaan, jolloin juuri yöt olivat syksyisen viileitä ja päivät lämpimiä. Erityisesti kiinnitin huomiota siihen, että tarjolla oli todella kattava valikoima erilaisia välikausivaatteita, kun talvet ovat leutoja. Esimerkiksi villakankaasta oli todella paljon trendikkäitä bleisereitä eri muodoissaan, koristeltuna nahalla tai muilla yksityiskohdilla. Ostinkin mm. sellaisen ison, villaisen hartiahuivin, joka kiedotaan kerroksittain hartioille ja kiinnitetään isolla hakaneulalla. Huomasinkin, että omasta kaapista löytyy syksyyn paljon sellaisia materiaaleja, jotka pitävät vettä ja tuulta. Niiden rinnalle oli hankittava jotain uutta vaihtelua viileisiin, mutta aurinkoisiin syyspäiviin :)

Nyt lähdenkin sitten tekemään uuden viikon polkua tallaamattomille teille. Toivottavasti tiedossa on lintujen viserrystä ja leppoisaa huminaa, enkä kompastele kantoihin ja oksanpätkiin :) Ihanaa viikkoa sinulle!

2 kommenttia:

  1. Ihana pipo ja kaulahuivi, pitäisiköhän yrittää neuloa tuollaiset talveksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tänä syksynä tuo harmaa vetoaa, vaikka yleensä etsin jotain piristävää pimeyteen :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...