sunnuntai 4. elokuuta 2013

Ensin juhlat ja sitten hommiin :)

Heissulivei kaikille. Nyt on kello niin paljon, että matkalaukku on pakattu ja lahjat paketoitu. Hiuksiin vielä suihkaus lakkaa ja iholle ripaus hajuvettä vaikka sitten omaksi iloksi.

Voin kertoa, että pakkaaminen on ollut tällä kertaa kuin tervanjuontia. Parin päivän reissuun joutuu ottamaan suurin piirtein samat tavarat kuin viikon reissuun. No ehkä vaatteita vähän vähemmän, mutta samat kosmetiikkatuotteet ja välineet tarvitsee kuitenkin.

Nykyisin otan isomman matkalaukun pienemmällekin reissulle. Yleensä käy niin, että kuitenkin joku kenkäkassi tai muu ylimääräinen nyssykkä repsottaa sitten käsivarrella. Tykkään sulloa kaikki laukkuun, ettei tarvitse rehata sitten kaikanmaailman kasseja ja miettiä tuliko kaikki mukaan.

Tässä onkin sitten aamupala. Kylmäsavulohi paahtoleivän päällä on konstailematon ja sopiva suolaherkku kuumaan aamuun.


Olen ihan toivoton siinä asiassa, että otan reissuun aina evästä mukaan. Totta puhuen en tykkää huoltoasemien sellaisista pehmenneistä sämpylöistä. Yleensä otan mukaan juomista, hedelmiä, pari leipää, suklaata ja nykyisin jotain energiapatukoita.

Reissussa päivät voivat venyä pitkiksi. Tuotantotiimissä kaikki tekevät hommia, eikä siinä yhden henkilön vatsan kurniminen paljon auta. Keskittyminen ei saa herpaantua ja skarppina on oltava ties minkälaisissa olosuhteissa ja tilanteissa. En jätä yleensä hyvän onnen varaan sitä, onko tarjolla jotain naposteltavaa, kun energiaa tarvitaan.


Nyt siis kohti uusia seikkailuja. Ensin juhliin ja sitten muihin maisemiin. Seuraava postaus tuleekin ihan toisesta kaupungista :) Leppoisaa päivää sinulle!

6 kommenttia:

 1. ♥ kannatan eväitä :) Tänäänkin oli mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienestä pitäen on eväät olleet hitti. Muistan jo pienenä, että pihasta päästiin sata metriä autolla, kun leipiä jo piti saada :)

   Poista
 2. Hyvää reissua ja puhtia hommiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Saa nähdä onko kesälomavaihde päällä vielä maanantaina :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...