lauantai 3. elokuuta 2013

Elokuun makupaloja

Olipa mukava huomata monen pilvisen päivän jälkeen, että aurinko ei ole unohtanut meitä. Ihan rantsulle asti tänään ei taida päästä, sillä tiedossa on pientä puuhaa. Ihan ilman herkuttelua tästä päivästä ei kuitenkaan selviä. Nyt jos saisi esittää kolme toivomusta, niin yksi olisi niistä tämä mansikkaleivos. Tartelettivuokaan tehty pohja täytetään vaniljaisella kastikkeella. Päällä on tuoreita mansikoita sekä tummaa ja valkoista suklaata :)


Eilen oltiin veljeni luona puunkaatohommissa. Nyt sitten terassilla lojuu kaksi koivua vierekkäin. Paksuus on noin käsivarsi, ja tiedossa on pientä siistimistä ja putsaamista. Tavoitteena on saada siitä takapihalle tukipuu, jossa on muutamia tukevia oksia jäljellä. Laittelen sitten kuvia tänne, kun projekti etenee johonkin suuntaan.Kesän aikana kynttilöiden polttaminen on keskittynyt lähinnä tuikkuihin, mutta nyt täytyy tarkastaa laatikosta varastotilanne. Varsinkin valkoisia kynttilöitä täytyy olla aina saatavilla, kun tekee mieli tunnelmoida :)


Tässä sitten vähän järeämpää kalustoa. Näin tässä kesän aikana hyllyn, joka oli tehty tällaisista harkoista. Näinkin voi tehdä pientä särmää huoneeseen. Olen nähnyt joskus aikaisemmin samantyyppisen version, joka on tehty ihan tavallisista tiilistä.


Toivotan sinulle makoisaa ja iloista päivää. Nautitaan kesäisistä hetkistä ja elokuun tuoksuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...