keskiviikko 14. elokuuta 2013

BB- ja CC -viidakossa

Tänään pääsin tekemään kierroksen syystarjonnan parissa, ja olihan esillä jo kovasti villapalttoota, pipoa ja saapasta. Auringon paahtaessa ei tosin mieleen juolahtanut kokeilla toppatakkia tai karvalakkia. Päivän romanttisin ostos oli ämpäri ja moppi lattian pesua varten :)

Johonkin ne tunnit vain sitten vierähtivät.  Kävin testaamassa BB- ja CC -voiteita. Niitä tuntuu olevan nyt jokaisella merkillä. Yleensä sipaisen testeriä vähän kädelle ja teen nopeasti ostopäätöksen. Tällä kertaa menin oikein meikkituoliin istumaan.

Toiselle puolelle kasvoja levitettiin nude-voidetta ja toiselle sitten vihreää voidetta. Vähän kauhistelin aluksi, mutta väri muuttui sitten onneksi vaaleanruskeaksi. Tosin valossa se näytti vähän kellertavalta. Voiteen piti vähentää punaisuutta iholta. Kyllä se niin tekikin, mutta kellertava sävy ei passannut ollenkaan mun ihotyyppiin. Ostin sitten toisen voiteen, ja huomenissa taitaa tulla jopa kuvakin tänne :)

Onko sinulla tapana tällaisissa liikkeissä testata meikkejä tai voiteita oikein kunnolla niin, että myyjä tekee testimeikin? Olen yleensä vältellyt niitä, vaikka se voisi olla ihan hyödyllistä. Tänään ainakin olisin tehnyt muuten virheostoksen.


Lounaspasta alkoi houkuttelemaan makunystyröitä, ja lautaselle tulikin savulohta ja pastaa. Maku oli täyteläinen ja mehukas.


Menin oikeastaan katsomaan torkkupeittoja, mutta voihan tämänkin asun kanssa ottaa pienet nokoset. Ihastuin tähän Gantin jakkuun, jonka sininen väri tuntui kivalta. Materiaali on samettia ja kyynärpäissä oli sellaiset paikat.


Tämä päivä on ollut hektinen, joten nyt heittäydyn soffalle vaaka-asentoon ja laitan piikkimaton niskan alle. Se tuntuu niin hyvältä, kun niskoja jumittaa. Oletko kokeillut sitä? Kuulemisiin :)

2 kommenttia:

  1. Tällainen piikkimatto voisi olla hyvä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on se yleensä reissussakin matkalaukussa mukana. Se menee kuitenkin melko pieneen tilaan rullalle :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...