sunnuntai 11. elokuuta 2013

Arjen työkalupakki

Lehdet ovat täynnä kaikkea mukavaa tavaraa koulutielle lähteville, mutta työssä käyvät on unohdettu lähes kokonaan. "Onko kesäloma loppumassa ja työt kutsuvat. Hanki nyt uusi Chanel tai Vuitton, jonne saat mahtumaan kätevästi paperit, kurkkupastillit, sateenvarjon ja kalenterin" Kuinka moni on käyttänyt samaa laukkua koulussa, vai pitikö saada uusi aina lukuvuoden alkaessa?

Onnittelut kaikille, jotka lähtevät koulutielle, eskariin, päiväkotiin, töihin tai erilaisten askareiden pariin. Lisäksi erityiset onnittelut myös kotiin jääville, joiden työpäivä ei noudata virka-aikoja ja lakisääteiset kaffipaussit ja lounaat taiteillaan pikkuväen päivärytmien mukaisesti.

Tässä täytyy nyt sitten  ihan itse hankkia uudet välineet uuden työlukukauden alkaessa. Niinpä olenkin tässä katsellut uutta "koulureppua". Tämä Liu Jo on ehkä vähän kesäinen, mutta ulkonäössä oli jotain viehättävää.


Työpäivä käynnistyy mukavammin, kun pöytään on katettu kivat välineet. Aamulla tosin on usein niin kiire, että perusteellinen kattaus jää usein tekemättä. Estetiikalla on kuitenkin leppoisaa aloittaa arkinen maanantai.


Nyt ei unohdeta myöskään työpaikan kahvihuoneen astioita. Kahvipaussi on mukava viettää hyvässä seurassa. Villeroyn Kolibri tuo ripauksen eksotiikkaa päivään. Kuka tahtoisi viettää arvokkaan tauon rikkinäisten, kuluneiden ja synkkien astioiden parissa?


Kiperissä tilanteissa saattaa otsa alkaa rypistyä ja kiiltää. Pieni sipaus puuteria kauniista rasiasta siivittää pahimman yli.


Listaa voisikin jatkaa loputtomiin. Kunnon varusteilla on kiva lähteä syksyn myrskyihin :)   Ja sitten paluu todellisuuteen. Taidan napata kainaloon mustan Longchampin, koska se on vielä hyvässä kunnossa. Muumimuki on luottokaveri teehetkiin, ja Weetabixit nautin siitä kulhosta, joka sattuu olemaan puhtaana. Työpaikan kaapissa ei Villeroy & Boch loista, ja kassista kaivan sopivan mainoskynän kirjallisiin tuotoksiin.

Näillä esteettisillä haaveilla toivottelen sinulle ihanaa päivää!

6 kommenttia:

 1. Aina voi haaveilla :) ja mikä piristääkään enemmän kuin uusi teemuki syksyn lähestyessä... Vuittonit jää tarpeettomana nyt väliin,mutta ehkä jotain kivaa kuitenkin tulee hankittua - vaikka tuulenpitävä ulkoilupuku vaunutteluun :) mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon ulkoilupuku on muuten hyvä sijoitus. Ihanaa päivää myös sinne!

   Poista
 2. Kivat haaveet!
  Mulla on tuo Chanelin puuteri, LES BEIGES N°30 made in France. Tuo puuteri on kyllä unelmankevyt, eikä tee ihoa paklatun näköiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun hyvä kuulla kokemuksiasi. Olen hypistellyt sitä, kun olisi tarvetta kunnon puuterille, josta ei tule mikään kalkkilaivan kapteeni :)

   Poista
 3. Itse käytän Chanelin meikkejä ja ne ovat kyllä olleet laadukkaita. Kaunis tuo laukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on ainakin sitä luokkaa, että laadun pitäisi olla kohdillaan. Mulla on tosin ollut kerran Chanelin luomiväri, ja siinä ei jotenkin ollut pigmenttiä ehkä riittävästi. Sudin sitä luomelle vaikka kuinka paljon, ja silti se ei oikein näkynyt kunnolla.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...